Annoncørbetalt indhold

Byen er åben igen - hvad skal du opleve?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Hele vinteren, hvor samfundet har været mere eller mindre lukket på grund af covid-19 pandemien, har mange savnet Vejle, som den plejer at være: Fuld af liv og glade mennesker, kultur og gastronomi.

Annonce


Heldigvis er byen så småt vågnet fra sit vinterhi, og fremtiden ser lys ud. Glæder du dig også til at nyde lokalområdet på de varme solskinsdage og indtage byen på de lune sommeraftener? Find inspiration til, hvad du skal opleve, her.


Besøg din yndlingsrestaurant

… eller prøv et nyt spisested, du ikke kender. Du behøver ikke lede længe, hvis du er på udkig efter en god restaurant i Vejle. Madkulturen blomstrer i byen, og her er noget for enhver smag og pengepung.


Uanset om du er til brunch eller smørrebrød, burger eller barbeque, vegetarisk eller røde bøffer, fine dining eller en ristet hotdog med det hele, så finder du det meste i nær rækkevidde.


Du kan nærmest smage de perlende bobler fra fadøllen, den mousserende vin eller den forfriskende cola, når du forestiller dig selv sidde i skyggen på en café i sommertøj og med duften af solcreme i næseborene, mens du venter på at få maden serveret.


Lad dig forføre af livemusik

En god koncert kan sætte følelserne i kog på alle tænkelige måder. Musik, der spilles live foran dig på en scene, kan bare noget særligt. Det rammer dybere og sætter ekstra gang i danselysten.


Vejles scener og musikmiljø har masser at byde på, og du bør virkelig tjekke koncertkalendrene ud, hvis du er musikinteresseret eller bare godt kan lide en god koncert og hvad der dertil hører.


Book billetter til næste gang dit yndlingsband spiller, eller gå udforsk nye kunstnere, upcoming bands eller andre musikgenrer, end du plejer. Er du normalt til hiphop, så prøv at lytte til noget soul. Er klassisk din favorit, så prøv at opleve en live opera. Og lyt til musikken udendørs, hvis du får muligheden. Der er få ting bedre på en lys sommeraften, end en god koncert under åben himmel.


Når solen strækker, vinder biografen 

Vi ved allesammen godt, at det danske vejr er lunefuldt, og en solrig sommer er langtfra en selvfølgelighed. Så er det godt, at biograferne i og omkring Vejle er åbne igen og har gjort filmrullerne klar. Her kan du glemme alt om regnvejret og det spritnye badetøj, der stadig ligger hjemme i skabet og endnu ikke er blevet luftet på stranden.


Tag en slikpose eller et bæger popcorn i hænderne, sæt dig godt tilrette i de bløde biografsæder og drøm dig ind i filmens verden. Se den nyeste actionfilm med fuld smadder, tag børnene med til en familiefilm eller oplev årets Oscar-vindere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.