Annonce
Egtved

Byer gør klar til affaldsindsamling

Store poser med affald og skrammel plejer at være udbyttet efter en stor affaldsindsamling. Flere steder på Egtved-egnen har man i den kommende weekend mulighed for at være med til at samle affald. Privatfoto
Flere byer på Egtved-egnen deltager i år i Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling.

Egtved-egnen: Dåser, papir, plastic og andet skrammel ligger mange steder og flyder i grøftekanter eller andre steder i naturen. Det er skidt for naturen, og det pynter bestemt ikke.

Derfor arrangerer Danmarks Naturfredningsforening hvert år en landsdækkende affaldsindsamling, der i år finder sted i weekenden 17.-18. april.

Her får du et overblik over de områder på Egtved-egnen, der er tilmeldt affaldsindsamlingen.

Annonce

1 Egtved

I Egtved er der affaldsindsamling søndag 18. april med start i Byparken klokken 10. Her starter deltagerne med en kop kaffe, der bliver planlagt ruter, og man får udleveret poser til affald.

Tilmelding sker via SMS til Lone Sønnichsen på 29 71 70 05. Her bedes man oplyse, hvor mange man kommer.

2 Ødsted

I Ødsted er der indsamling lørdag 17. april med start ved Dagli'Brugsen klokken ni. Ødsted-Jerlev Lokalråd sørger for poser, handsker og opsamlingstænger til affaldsindsamlerne.

Efter indsamlingen slutter man af med en øl eller sodavand til deltagerne.

3 Vandel

Vandel Borgerforening har arrangeret, at årets affaldsindsamling skal finde sted søndag 18. april klokken 10. Man samler ind i Vandel by.

4 St. Lihme

Der bliver samlet affald i St. Lihme lørdag 17. april med start klokken 10. Det er Beboerforeningen St. Lihme og omegn, der står for dagens affaldsindsamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce