x
Annonce
Billund

Byggemarked i Sdr. Omme har masser af kunder: - Vi ligger vandret

Byggemarkedsleder Carsten Rindom Hansen og direktør Jens Mikkelsen og deres medarbejdere i Sønder Omme Tømmerhandel/XL Byg ligger vandret i øjeblikket. Arkivfoto: René Lind Gammelmark
De 22 medarbejdere i Sønder Omme Tømmerhandel har susende travlt. Mange kunder i butikken og en fordobling af webshoppen.

Sdr. Omme: Mens en stor del af detailhandelen er underdrejet af coronavirus og har lukket de fysiske butikker, er der andre, der har travlt som aldrig før.

En af dem er XL Byg i Sdr. Omme/Sønder Omme Tømmerhandel. Her mærker man, at mange mennesker er sendt hjem og har tid til at gå ude, mens solen skinner.

- Vi har mange kunder og rigtig mange bestillinger på vores webshop. Her er det nærmest doblet op, vi har rigtig travlt, og vi ligger vandret, fortæller butikschef Carsten Rindom Hansen.

Byggemarkedet sælger masser af ting til haven lige nu: Alt til haven, så som havemøbler, robotplæneklippere, spagnum og gødning er i høj kurs lige som legeredskaber som sandkasser, gyngestativer og andet til børnene.

- Vi kan også mærke, at folk har børnene hjemme og skal finde på nogle aktiviteter for dem, siger butikschefen.

Annonce
Vi har mange kunder og rigtig mange bestillinger på vores webshop. Her er det nærmest doblet op, og vi ligger vandret.

Carsten Rindom Hansen, butikschef i Sdr. Omme Tømmerhandel

Professionelle køber stort ind

Også tømrere og andre byggefolk køber stort ind i øjeblikket.

- Hvis vores branche ender med også at blive lukket ned, så vil de sikre sig, at de har varer, så de fortsat kan arbejde. Det er alle former for byggematerialer, de køber lige nu, siger Carsten Rindom Hansen.

Sønder Omme Tømmerhandel har også travlt med at køre leverancer ud til kunderne og har tre lastbiler, der kører i pendulfart lige så hurtigt, som medarbejderne kan nå at fylde dem op.

Selvom de 22 medarbejdere har stormende travlt, er der ingen planer om at ansætte flere.

- Folk giver et ekstra nap lige nu, hvor der er brug for det, men vi passer også på hinanden og tager de forskellige forholdsregler, vi skal i den her situation. Det gør kunderne også. Vi opfordrer dem selvfølgelig til ikke at stå for tæt, og jeg synes, de er gode til at holde afstand. Det skal de have ros for.

Travlhed

Carsten Rindom Hansen er glad for at have travlt, men synes, det er på en trist baggrund:

- Vi ville hellere have travlt på normal vis. Vores travlhed nu skyldes jo, at folk er sendt hjem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Annonce