Annonce
Debat

Byggeri på Vardevej: Hvor kunne det være dejligt, hvis byrådet til en forandring sagde nej tak

Gunhild Nielsen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Læserbrev: Jeg har ingen personlig interesse i, om der bliver bygget nyt på/op til Vardevej eller ej. Jeg bor ikke i området.

Men jeg kan undre mig over, hvis kommunen/byrådet nikker ja til det - både på grund af de mulige problemer med vand, kloak, sætningsskader og støj i området, som nogen påpeger, men også, hvis de lader samme bygherre (Kryger Development), som lavede det makværk i Den Grønne Smaragd, lave noget nyt makværk.


Så vidt jeg har forstået, er Kryger Development blevet opløst, så dem fra Den Grønne Smaragd ikke får deres penge .... Kan man som kommune forsvare, at det sker igen?

Gunhild Nielsen


Så vidt jeg har forstået, er Kryger Development blevet opløst, så dem fra Den Grønne Smaragd ikke får deres penge fra bygherren,  som der vist ellers er givet dom for, at han skal betale.

Kan man som kommune forsvare, at det sker igen, eller har nybyggeri så stor prioritering, at man ser stort på det?

Jeg tænker også, at i en by som vores, hvor der i forvejen er store trængselsproblemer med alle de biler ind og ud af byen, skal der så bare til stadighed bygges inden for "byporten", så det bare bliver værre med den trængsel, som i øvrigt gør, at bybusserne meget tit ikke kan overholde deres køreplaner, for de kan ikke komme frem for de "millioner af biler", der er i byen.

Hvor kunne det være dejligt, hvis byrådet til en forandring sagde nej tak til den slags bygherre plus flere biler i byen og så bare lade naturen være i det område.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Vejle

Forældre til udviklingshæmmede er bekymrede: Hvornår skal vores børn egentlig vaccineres?

Annonce