Annonce
Børkop

Byplakater hitter: Men den ene by mere end den anden

Sådan ser byplakat Børkop ud, men er det den, der er solgt flest af? Eller er det Brejning? Svaret findes i artiklen. Plakaterne kan atter købes. Illustration. Byplakat.dk
Den ene by hitter noget mere end den anden, når talen gælder byplakater af Børkop og Brejning. Man kan atter købe de plakater, som økonomisk bidrager til et nyt springcenter.
Annonce

Børkop/Brejning: Man kan vel diskutere, hvor meget man skal lægge i det, men det er alligevel slående.

Gauerslund Gymnastikforening står bag to lokale "byer", som kan købes og hænges op i en ramme på væggen, men den ene sælger indtil videre noget bedre end den anden.

Brejning fører. Der er solgt dobbelt så mange plakater med Brejning end Børkop.

- Hvorfor det lige er sådan, ved vi jo ikke. Det kan være helt tilfældigt, og det hører med til historien, at der er mange, som har købt en plakat af begge byer. Men når det er sagt, så er der i hvert fald indtil nu solgt flest plakater af Brejning, siger Arne Rasmussen, der er med i den fundraisinggruppe, som Gauerslund Gymnastikforing har nedsat.


Det hører med til historien, at der er mange, som har købt en plakat af begge byer, men når det er sagt, er det i hvert fald indtil nu solgt flest af.....

Arne Rasmussen, Gauerslund Gymnastikforening


Formålet med plakaterne er simpelt. For hver plakat, der sælges, går 100 kroner til indsamlingen af indkøb af trampoliner og springgrave til et kommende springcenter, som gymnastikforeningen har fået stillet i udsigt.

- Vi havde i første omgang valgt, at vi ville sælge plakater i en periode op mod jul, og hvis det viste sig, at der stadig var et ønske, kunne de atter komme til salg. Og der er et stort ønske, for mange har henvendt sig, om de ikke også kan købe en. Derfor åbner vi for, at man frem til og med 31. januar kan købe plakaterne, siger han.

Før jul var der solgt 128 plakater, hvilket er flere, end foreningen havde turde håbe på.

- De er altså også ret flotte, og det er dejligt, at folk har taget rigtig godt mod dem, fastslår Arne Rasmussen.

Annonce

Samles mange penge ind

Gymnastikforeningen skal indsamle 1,2 millioner kroner, og gerne før efteråret hvor springcentret kan stå klar i det til den tid udvidede Gauerslund Idræts Center.

- Der er selvfølgelig stadig lang vej til mål, men vi er ved godt mod. Vi har forskellige bolde i luften, deriblandt overskud fra salg af fyrværkeri, private donationer og søgning af midler hos fonde, og uden jeg har et samlet tal, kan jeg sige, det ser ret fornuftigt ud. Vi er stadig i starten af rejsen, og vi er kommet fint fra land, siger han.

Især den private gaveindsamling, hvor man kan få fradrag, er et tilbud, mange benytter sig af.

Annonce

Ingen events

Til gengæld kan foreningen ikke lave de events og happenings, som den havde håbet på.

- Som alle andre er vi låst af corona-situationen. Vi kan hverken træne eller samle penge ind via sjove og spændende events. Men sådan er det, og vi er fyldt med gode idéer. Vi må tage revanche senere, siger Arne Rasmussen.

En plakat koster 300 kroner, og så er den rammet ind ved modtagelsen. Plakaterne kan købes hos byplakat.dk. Plakaterne skal fysisk afhentes 6. februar. Hvor og hvordan kan man se mere om, når man bestiller plakaten.

Byplakat Brejning. Illustration: Byplakat.dk

Støtte på forskellig vis

Ud over at købe en byplakat kan man også støtte gymnastikforeningen ved blandt andet at indbetale via Mobilepay.

Man kan også støtte via en gaveindsamling, hvor der gives et skattemæssigt fradrag. Det sker via gymnastikforeningens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

VEJLE

Er Bilka blevet vores nye tivoli? HK Sydjylland advarer mod indkøb som underholdning i corona-hverdagen

Annonce