Annonce
Alarm 112

Byrådskolleger tager godt imod pullerter

Den sydlige del af Nørregade skal ifølge forslaget kunne spærres af ved Teaterstien. Fotomanipulation: Det konservative folkeparti Haderslev
Forslag om fleksibel afspærring af Nørregade kan indgå i den kommende helhedsplan for trafikken i byen.

HADERSLEV: Ingen af de byrådskolleger, som JydskeVestkysten har talt med, er klar til at skyde et forslag - fra den konservative kollega om pullerter i Nørregade - ned med det samme.


Det svarer jo bare til, at man sætter nogle bomme op. Men teknisk skal det løses, så der kan komme en ambulance igennem.

Henrik Rønnow


Alle er afventende og med øje på, at det er valgår.

– Det er ikke noget epokegørende. Det er jo set i mange andre byer. Så det kan sagtens være en løsning. Men jeg synes, vi skal se at få udarbejdet en helhedsløsning. Jeg kunne sagtens komme med nogle forslag også. Det svarer jo bare til, at man sætter nogle bomme op. Men teknisk skal det løses, så der kan komme en ambulance igennem, siger Henrik Rønnow (S).

Borgmesteren kommer først ind på prisen.

– Dem har vi også ved Folketinget. De er hundedyre, siger Hans Peter Geil (V).

– Men de er vel også terrorsikrede?

– Der skal nok en kampvogn til, før de vælter. Hvis der skal en bus igennem, så har de vist en knap, de kan trykke på, så de forsvinder. Men den slags ligger i udvalget for plan og miljø. Så de skal bare sende forslaget til kommunen. Alle gode idéer modtages.

Og i spidsen for det udvalg sidder en gammel konservativ, som dog har skiftet partitilhørsforhold et par gange siden.

– Det vil jeg ikke kommentere på. Vi skal have lavet en stor trafikplan. Så kan det forslag gå ind i det arbejde. Intet bliver skudt ned, lover udvalgsformand Benny Bonde (Nye Borgerlige).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bytte-bytte-bygrund: Borgmester gør klar til at afgive en pæn bid af Sønderbrogade

Navne For abonnenter

Sanne har været bagerjomfru i 25 år: Uden hende var butikken ikke den samme

Annonce