Annonce
Brande

Byrådsmedlem Frank Heidemann sygemeldt - skal opereres for kræft

2. viceborgmester Frank Heidemann (S) er sygemeldt frem til udgangen af november. Han skal opereres for kræft i bygspytskirtlen. Arkivfoto
Den socialdemokratiske 2. viceborgmester og formanden for sundheds og omsorgsudvalget Frank Heidemann sygemeldes.

Ikast/Brande: For mange er der ikke det store arbejde i at være førstesuppleant, men for socialdemokraten Yildiz Kibar har det siden slutningen af 2016 stort set svaret til at være valgt til byrådet. Sidste efterår vikarierende hun således i tre måneder for partifællen Inge Dinis, der henover sommeren blev ramt af flere blodpropper, og den kurdiskfødte socialdemokrat nåede dårligt at forlade byrådet, før hun vendte tilbage som barselsvikar for Anne Ravn Bach ved årsskiftet.

Yildiz Kibar må tage en tørn mere i byrådet. Som førstesuppleant for Socialdemokraterne rykker ind ind på grund af partifællen Frank Heidemanns sygdom. Hun overtager dog ikke Heidemanns formandspost i social- og sundhedsudvalget. Det gør i stedet Venstre-manden Lars Lyhne. Arkivfoto

Sygeorlov til Heidemann

Barselsvikariatet løb frem til udgangen af juli, og nu er der så bud efter Socialdemokratiets førstesuppleant igen.

Denne gang skal Yildiz Kibar afløse partiets gruppeformand og formand for sundheds- og omsorgsudvalget, 2. viceborgmester Frank Heidemann Sørensen, der har måttet bede om sygeorlov, foreløbig frem til udgangen af november.

Til Herning Folkeblad oplyser Frank Heidemann Sørensen, at han skal opereres for kræft i bugspytkirtlen.

Lyhne overtager formandspost

Yildiz Kibar overtager Frank Heidemanns plads i sundheds- og omsorgsudvalget, men hun overtager dog ikke formandsposten. Den skal i stedet varetages af udvalgets næstformand, Lars Lyhne (V).

Hendes partifælle, Kasper Pauli Pedersen, overtager Frank Heidemanns plads i økonomi- og planudvalget, ligesom han overtager rollen som gruppeformand for socialdemokraterne i Frank Heidemanns fravær.

Også i den byrådsperiode, der sluttede med udgangen af 2017, nåede Yildiz Kibar at repræsentere sit parti i byrådet i over et år, dengang som afløser for Martin Skøtt, der valgte at trække sig helt fra byrådsarbejdet af arbejdsmæssige årsager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Annonce