Annonce
Læserbrev

Byrådsmedlem i replik: Så længe et menneske har energien, ærekærheden og ambitionerne, så er alderen så evindeligt ligegyldig

Jeg har mødt 40-årige, der burde være gået på pension for 10 år siden, og jeg har mødt 70-årige, der kan arbejde mange, mange år endnu.
Annonce

Læserbrev: Den socialdemokratiske læserbrevsskribent Erik Munch Sørensen, der næsten har skrevet lige så mange læserbreve, som Dan Arnløv er citeret i avisen (og det er mange), stiller i mandagens udgave af Vejle Amts Folkeblad spørgsmålstegn ved alderen på Vejle Musikskoles nye leder, Sten Byriel.

Man skulle tro, at der var andre temaer, der var vigtigere i disse coronatider, men at stille spørgsmålstegn ved alderen kræver en reaktion.

Jeg har ikke været med til at ansætte Sten Byriel, jeg kender ham ikke, ja, jeg har rent faktisk ikke mødt ham overhovedet.

Jeg kender alene Sten Byriel fra Vejles Amts Folkeblads fine artikel 16. marts. Og det var på ingen måde alderen, der var headlinen for mig i den artikel. Det var følgende udsagn:

"Musik er noget, vi skaber sammen, og musik skaber samvær. Det er, når vores børn samler et band, eller når vi mødes og synger sammen. Vejle Musikskole skal være for alle. Derfor skal vi udvikle nogle undervisningstilbud, som gør, at alle uanset social og kulturel baggrund har lyst til at starte til musik."

Wauv, siger jeg bare!

Hudfarve, køn, nationalitet, religion, sexualitet og alder er uinteressant og ligegyldigt - det eneste, der er interessant, er kandidatens kvaliteter.

Jeg har mødt 40-årige, der burde være gået på pension for 10 år siden, og jeg har mødt 70-årige, der kan arbejde mange, mange år endnu.

Jeg kommer til at stille masser af spørgsmål til Sten Byriel og hans nye job. Men det bliver om ledelseserfaring, ledelsesstil, evner til økonomistyring og uddybende om visioner for musikskolen, aldrig om hans alder.

Så længe et menneske har energien, ærekærheden og ambitionerne, så er alderen så evindeligt ligegyldig!

Per Olesen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce