Annonce
Debat

Byrådsmedlem om neurofeedback-sagen: Jeg tror på, at vores fagfolk er bedre klædt på til at afgøre metodevalg, end vi er som politikere

Thomas Østergaard. Pressefoto

Læserbrev: Tilbage i maj stemte et flertal for, at neurofeedback ikke længere må anvendes i Ikast-Brande Kommune.

Det skete på trods af, at vores administrations anbefaling var klar: De anbefaler fortsat at benytte metoden inden for Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Jeg er ærgerlig over, at et flertal her vil gøre sig dommer over, hvilken metode vores uddannede fagfolk må bruge. At man som politiker blander sig i medarbejderes faglighed.

Annonce

Det er detailstyring i metodevalg, som jeg på ikke kan se, at vi politikere har kompetencerne til at blande os i. Især ikke når vores medarbejdere og administration klart giver udtryk for, at de står inde for metoden.

Samtidig synes jeg, at beslutningen hviler på et forkert grundlag uden at inddrage forældre eller medarbejdere. Det skal gøres bedre med dialog, inden et flertal lukker dette ned.

Jeg tror på, at vores fagfolk er bedre klædt på til at afgøre metodevalg, end vi er som politikere. Det er det, de er ansat og uddannet til.

Sundhedsstyrelsen anbefaler specifikt, at metoden ikke længere anvendes som træning til autister. Det bakker vi alle op om. Vi har simpelthen intet grundlag for at vurdere som politikere, at det bare skal lukke helt.

Thomas Østergaard

Sundhedsstyrelsen anbefaler specifikt, at metoden ikke længere anvendes som træning til autister. Det bakker vi alle op om. Vi har simpelthen intet grundlag for at vurdere som politikere, at det bare skal lukke helt.

Jeg har i hvert fald tillid til, at vores medarbejdere ved bedst. Tillid er ikke noget, som man kan skrive ned i en formel, men det er noget, som vi kan udvise over for hinanden.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Sådan oplevede nybegynderen Lance Luscombe valget: 'Jeg mødtes med Dan Arnløv og oplevede en politiker, som var helt rundt på gulvet og pludselig undsagde de fælles politiske projekter'

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smittetallene er på himmelflugt efter stor julefrokostweekend: Flere end 400 nysmittede den seneste uge

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

VEJLE

Rosborg-fest endte i maste elever og afblæst Lord Siva-koncert: 'Jeg tror, det er elevernes reaktion, at vi har været lidt for overforsigtige, bare fordi der er væltet et par piger'

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Vejle For abonnenter

336 kvadratmeter lejlighed solgt for solgt for 8.300.000 kroner: Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune

Debat

Synspunkt i drikkevandsdebat: Mange ord - nul bevis

Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Erhverv

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Erhverv For abonnenter

19 måneder var nok: Nystartet vognmand sælger sin virksomhed efter et år med voldsom vækst

Alarm 112

Transformator brød i brand: Ingen forstyrrelse i elforsyningen

Annonce