Annonce
Billund

Byrådsmedlem sygemeldt på grund af stress

Simon Nicolajsen Jørgensen er blevet sygemeldt fra byrådet. Arkivfoto: Christer Holte
Simon Nicolajsen Jørgensen (S) er blevet sygemeldt fra sit byrådsarbejdet. Gitte Mortensen indtræder i hans sted.

Billund Kommune: Socialdemokraten Simon Nicolajsen Jørgensen går på sygeorlov fra sit arbejde i Billund Byråd.

Simon Nicolajsen Jørgensen har meddelt borgmesteren, at han i en periode ikke kan deltage i byrådsarbejdet, da han er deltidssygemeldt på grund af stress.

- Jeg har et arbejde som elev hos en ejendomsmægler og går op i mit byrådsarbejde. Begge dele er utrolig spændende, men også tidskrævende, og jeg har den seneste tid oplevet stress-symptomer, som har fået min læge til at anbefale, at jeg i en periode holder pause fra by- og udvalgsarbejde og går på deltid på mit arbejde, lyder det fra Simon Nicolajsen Jørgensen i en pressemeddelelse. - Jeg er utrolig ærgerlig over, at jeg bliver nødt til at trække stikket i en periode, da jeg brænder for det jeg laver og er meget pligtopfyldende. Jeg har dog valgt at følge lægens anvisning, så jeg forhåbentlig hurtigere kan vende tilbage til byrådsarbejdet, tilføjer Simon Nicolajsen Jørgensen.

Annonce

Jeg har valgt at følge lægens anvisning, så jeg forhåbentlig hurtigere kan vende tilbage til byrådsarbejdet.

Simon Nicolajsen Jørgensen

Gitte overtager

Simon Nicolajsen Jørgensen, der er fra og bor i Billund, blev valgt ind i byrådet for Socialdemokratiet ved valget i 2013 - og fik genvalg i 2017 med 193 personlige stemmer. Han sidder i børneudvalget og teknik- og miljøudvalget.

Mens Simon Nicolajsen Jørgensen har sygeorlov, indtræder stedfortræder Gitte Mortensen i byrådet, i Socialdemokratiets 7-mandsgruppe og i Simon Nicolajsen Jørgensens øvrige hverv.

Gitte Mortensen er ansat som social- og sundhedsassistent i Billund Kommune, hvor hun lige har fejret 25 års jubilæum i februar. Hun har siden 2010 været fællestillidsrepræsentant for FOA på ældreområdet.

Gitte Mortensen bor privat i Grindsted med sin familie og hun er aktiv som formand for vågetjenesten.

To sygemeldinger

I forvejen sidder der allerede en stedfortræder i Billund Byråd.

Dansk Folkepartis Henning Sejer Madsen fra Vesterhede er således også sygemeldt på ubestemt tid med en kræftsygdom. Hans plads er i øjeblikket overtaget af Mikkel Jakobsen fra Billund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Vejle

Syv ansatte venter stadig på svar efter udbrud: En beboer mere på plejehjem er smittet med coronavirus

Børkop

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv og ikke mindst pas på andre!

Annonce