Annonce
Børkop

Byudvikling skal også have et børnefokus

Patrick Hjortshøj, Børkop.
Annonce

Læserbrev: Det er rigtigt dejligt at bo og være tilflytter i Børkop og omegn, fordi her er der gode skoler, et godt foreningsliv og et naturskønt område, som er trygt for børn at vokse op i. Man forstår godt, hvorfor det er et attraktivt at bosætte sig i området.

Alle de gode ting, der gør det dejligt at bo i Børkop, er for tiden udfordret ved den massive udstykning af boliger og de fremadrettede planer om yderlige udstykninger.

Det går ud over kapaciteten på skolerne/daginstitutionerne, giver trafikale udfordringer og en natur-forringelse.

Jeg er selv tilflytter og er meget bekymret for den udvikling, der sker, hvor hovedfokus fra det politiske flertal har en devise om, jo flere boliger desto bedre - uden at tænke helhedsorienteret og uden tanke for, om serviceniveauet på børneområdet kan opretholdes.Alle de gode ting, der gør det dejligt at bo i Børkop, er for tiden udfordret ved den massive udstykning af boliger og de fremadrettede planer om yderlige udstykninger.


Med den massive udbygning af byen, så er der ligeledes behov for, at der investeres i vores børn og i de institutioner, der arbejder med børnene.

Derfor bør politikerne sikre, at skolerne har de nødvendige faciliteter, flere personaleressourcer til skolerne og daginstitutionerne og flere (natur)legepladser, hvor børn har mulighed for at lege og bevæge sig på.

Det betaler sig at investere i et godt børneliv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Jesper hænger syv kilometer julebelysning op hvert år: Han giver et stjernegodt råd til vejlenserne

Annonce