Annonce
Fredericia

Cafe Trio vil trigge dine smagsløg med nyt burgerkoncept på Axeltorv - gamerfolk overtager alle etager i Jyllandsgade

Mohammad Ghaznavi havde ikke brug for lang betænkningstid, før han sagde til tilbuddet om at komme til at drive burger-restaurant på Axeltorv. Muligheden bød sig, da den tidligere restaurant Garage Burger lukkede ned. Hans cafe på Vesterbro er sat til salg, og nu glæder han sig til at komme ud at afsøge lokale råvarer til menuen. Foto: Nana Hanghøj
Mohammed Ghaznavi er klar til at forvandle lokale råvarer til burgere med kant. Han har sagt farvel til cafe på Vesterbro for at blive en del af netcafe, spisested og samlingsstedet Trio.

Fredericia: Menukortet er udvidet i den kommende netcafe ved Axeltorv. Hvor der alene var planlagt at rykke ind på 1. og 2. etage med computere, konsoller og simulationsspil, så bliver stueetagen også inddraget som ny burgercafe. Det hele rummes under fælles navnet "Trio".

Netcafeen åbner som planlagt, men esportholdet Masonic rykker til Bulows Kaserne og ikke længere indgår i Trios koncept. Til gengæld overtager folkene bag projektet restauranten efter Garage Burger.

- De lukker, så vi genåbner den i vores eget koncept. Vi omdøber cafeen til Trio, for vi bliver et sted, hvor man kan få sig noget at spise, noget at drikke og dertil en hel masse underholdning ved vores computere, konsoller og simulationsspil, siger Eltaf Abbasi, som står bag projektet.

Annonce


Vi omdøber cafeen til Trio, for vi bliver et sted, hvor man kan få sig noget at spise, noget at drikke og dertil en hel masse underholdning ved vores computere, konsoller og simulationsspil,.

Grundlægger Eltaf Abbasi


Til at drive restauranten har han lokket Mohammad Ghaznavi til Fredericia fra København.

- Jeg har drevet cafe på Vesterbro sammen med min gode ven Kevin Kristensen. Han er Michelin-kok, men besluttede for nogle måneder siden, at han havde fået nok af København. Han har længe haft et ønske om at flytte til Trekantområdet, og det endte med, at de faldt for Fredericia. Så faktisk bor han nu lidt længere oppe ad gaden, smiler Mohammad Ghaznavi.

Gensyn i Fredericia

Så mens de to venner skiltes i København, så mødes de nu igen i Fredericia. Mohammad sagde straks ja, da han blev spurgt om han kunne tænke sig at sætte nyt liv i restauranten i forbindelse med netcafeen.

- Så jeg er også flyttet til Fredericia, og jeg glæder mig til at komme i gang. Vores menukort bliver med burgere, der laves af frisk kød, vi vil lave fried chicken, som får frisk panering, og jeg rører mine egne mayoer, som både bliver vegansk og almindelige. Vi kommer også til at lave vegetarburgere, siger Mohammad Ghaznavi.

På Vesterbro hentede han fine anmeldelser for vegetarisk smørrebrød, men i første omgang kommer det ikke på menuen i Jyllandsgade.

-Vi vil lave et enkelt menukort, som man kendte det fra Garage Burger. Vi har lyttet os til, at folk var glade for deres burgere, så vi vil gerne ramme noget af det samme, men i vores egen stil, siger Mohammad Ghaznaviog Eltaf Abbasi.

Der skal søges alkoholbevilling, så der kan serveres en kold fadøl på torvet, og den, håber de, når at komme på plads, inden åbningsfesten den 5. juni.

Annonce

Grafitti-kunst og græs

Inden skal der males grafitti-kunst på flere vægge i Trio og indrettes med konsoller, kunstgræs og udstyr både oppe og nede.

- Vi har overtaget begge lokaler i stue-etagen, og det ene indretter vi til Sim Racing, siger Etlaf Abbasi.

Sim Racing er racerløb i bil-simulatorer. For et par måneder siden lagde Bülows Kaserne rammer til 24 timers Le Mans på skærm med deltagere fra hele landet.

Målet for Trio-folkene er at blive en integreret del af Fredericia. Derfor skal alle råvarer til cafeen også gerne købes lokalt.

- Vi har via Facebook efterlyst forslag til bagere, der kan levere burgerboller, og vi skal på jagt efter en slagter, der vil levere kød, siger Mohammad, som planlægger rundtur til mulige lokale leverandører den kommende uge.

Når dørene er blevet slået op, er det planen at facilitere turneringer og en lounge, hvor man både kan komme og se store e-sports turneringer såvel som fodbold og håndboldmesterskaber.

Når dørene åbnes den 5. juni, sker det med en fest. Trio samarbejder med energidrik-firmaet Red Bull, som vil sørge for underholdning på torvet.

- Vi får også besøg af den tidligere verdensmester i FIFA, Hassan Al-Saraf, så alle kan få lov til at udfordre ham på vores konsol. Kan man slå ham, så er der præmier på højkant, lover folkene bag Trio.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Annonce