Annonce
Jelling

Campingplads blev meldt til politiet tre gange i løbet af weekenden: 'Naboen kunne bare komme og snakke med mig'

Jelling Familie Camping havde i weekenden en række koncerter, som gik godt på trods af dårligt vejr. Det synes en nabo dog ikke, som politianmeldte campingpladsen for brud på coronarestriktionerne. Foto: Martin Søndergaard Jensen
Jelling Familie Camping havde i weekenden flere koncerter, og det gik rigtig godt, synes ejer Peter Gosvig. Men der var malurt i bægeret, da campingpladsen blev anmeldt tre gange for overtrædelse af coronarestriktionerne.

Jelling: Selvom solen ikke skinnede alt for meget i weekenden på campingpladsen, var der alligevel stor tilslutning til et antal koncerter, som Jelling Familie Camping afholdt torsdag til søndag.

Det er i samme tidsperiode, som Jelling Musikfestival normalt ville være afholdt.


Annonce

Heldigvis var politibetjentene glade og professionelle og kunne tydeligt se, at der ikke skete nogle brud på restriktionerne.

Peter Gosvig


Der var god stemning, og flere fik øllet på bordet, men det var ikke kun det gode, som kom til campingpladsen i weekenden. En nabo anmeldte nemlig campingpladsen tre gange, da personen troede, at der skete brud på coronarestriktionerne i forhold til forsamlingsforbuddet.

- En eller anden troede, at vi ikke havde styr på det på pladsen og mente, at der var for mange mennesker. Men sådan var det slet ikke. Vi brugte slet ikke al den plads, som vi faktisk kunne og vi havde sat færre borde, så der automatisk ikke kunne være så mange, siger ejer af Jelling Familie Camping, Peter Gosvig og fortsætter:

- Heldigvis var politibetjentene glade og professionelle og kunne tydeligt se, at der ikke skete nogle brud på restriktionerne. Det er træls at blive anmeldt, når nu vi har styr på det. Og naboen kunne bare være kommet over og snakke med mig, hvis han mente, at der var for mange mennesker. Det havde været nemmere for os alle, og også for betjentene der skulle herud tre gange.

Gratis koncert

Koncerten var ikke med de helt store navne, men med spirende musikere fra bredden af dansk musik.

Derfor kunne campingpladsen afholde koncerten gratis, samtidig med at den var støttet af kulturpuljen i Vejle Kommune.

- Musikerne fik ikke løn, men nærmere en mulighed for at promovere sig selv, også ovenpå en lang nedlukning for dem. Der var ikke overskud i arrangementet, men de fik jo naturligvis penge til transport, som går igennem Hear us music, som vi bookede dem hos. Samtidig kom en gæst senere og sagde, at han også havde hørt med på en eller anden radiokanal,  som jeg ikke en gang vidste, at det blev sendt ud på, fortæller Peter Gosvig.

Tony Eichen var en de, som optrådte til koncerterne. Han er glad for at kunne komme ud at spille igen. Foto: Martin Søndergaard Jensen

Og selvom musikerne ikke var nogle, man kender godt endnu, og vejret ikke var det bedste med en masse regn, så fungerede det godt på pladsen.

- Det var dejligt med noget liv, og det gik over al forventning. At det regnede det meste af weekenden, var selvfølgelig ærgerligt, da der søndag ikke var så meget liv tilbage, da folk var trætte og kolde, men de havde så også givet den fuld gas om lørdagen, siger Peter Gosvig.

Peter Gosvig anslår, at cirka 90 procent af dem, som var til koncerten, kom fra campingpladsen, mens resten var lokale.

- Vi vil jo også gerne være til stede for dem som bor i lokalområdet, og de skal vide, at de kan bruge os. Det er noget, som vi håber kommer til at ske endnu mere - med for eksempel et arrangement, som det her.

Annonce

Dejligt at komme ud igen

Og det var ikke kun campingpladsen og de kulturhungrende danskere, der syntes, weekenden var en succes. Det syntes Tony Eichen, som optræder som EichenDK, der åbnede koncerten fredag eftermiddag også.

- Jeg er sprunget ud af mit forhenværende band, så jeg kom herud for at promovere mig selv. Tidligere var det mere fest-og-farver-musik, mens jeg gerne selv vil tiltrække et mere lyttende publikum og spille til intimkoncerter, siger Tony Eichen og fortsætter:

- Og her var netop det en god mulighed for mig, og det fungerede rigtig godt. Jeg er jo generelt også bare glad for at komme i gang igen, og jeg har heldigvis fået flere job, mens jeg også er fast musiker på Bakken.

Ved koncerterne var der sat flere telte op, så man ikke kom til at sidde for tæt. Foto: Martin Søndergaard Jensen
Annonce

Hårdt ramt generelt

Jelling Familie Camping havde i pinseweekenden helt booket ud, og 99,9 procent af dem, som var der i år, har genbooket igen til næste år, fortæller Peter Gosvig.

Alligevel er campingpladsen lidt hårdt ramt af, at der ikke rigtig kommer udenlandske turister.

- Vi glæder os til næste år, siger Peter Gosvig med et smil i stemmen og fortsætter:

- Vores kernekunder er turister, så det er naturligvis lidt hårdt ikke at have dem endnu. Normalt ville en sæson starte i april med turister, men det er næsten kun danskere, der booker,  og så bliver sæsonen noget kortere. Vi er glade for dem, som kommer til os, men der er ingen tvivl om, at vi gerne ville have flere turister til igen.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten her

Vejle Boldklub For abonnenter

John Sivebæk fylder 60 år: Det var mere vilje end talent, der skabte en fodboldkarriere helt udover det sædvanlige

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Christian kalder det skandaløst: Han må ikke hænge på Vejles mest travle gader - Ingen kan rigtig huske, hvornår beslutningen er truffet

Navne For abonnenter

Vi snakker med den døde, holder ham eller hende i hånden og spiser snacks og drikker kaffe hele aftenen: Mød Maria i serien 'Mennesker'

Billund

Sidste løb nogensinde på Billund Trav: - Det er vanvittigt trist

Alarm 112

Ser du en valgplakat hænge her må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

Debat

'Goddag, det er manden fra banken, må jeg bede om din kode?' Der er heldigvis godt nyt i kampen mod netbanksvindel

Vejle Boldklub For abonnenter

Så kom den, sæsonens første VB-sejr: Derfor lykkedes det endelig at vinde en kamp

VEJLE For abonnenter

Træerne bliver væltet langs Fredericiavej - samtidig fortæller kommunen stolt, at 'vi skaber grønnere byrum': Læs hvordan det hænger sammen

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kultur

'Der skulle ikke meget til at imponere en flok jyske tranlamper som os': Sådan startede Pretty Maids - læs uddrag af den nye bog

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Billund

Så er valgkampen officielt i gang: Plakaterne er kommet op i lygtepælene

Vejle Boldklub For abonnenter

VB's bedste spillede godt: En enkelt overstrålede de øvrige, da sæsonens første sejr kom i hus

Kultur

Stort halbyggeri mangler stadig millioner for til at nå i mål: Kommer med et sidste opråb om økonomisk hjælp

Annonce