Annonce
Egtved

Campingplads glæder sig over at være kommet på shuttlebus-rute

Denne formiddag steg 15 personer på den gratis shuttlebus i Randbøldal. Blandt dem var norske Stian Madsen og hans døtre, der skulle i Legoland. Foto: Aske Visser Ottosen
Randbøldal Campings indehaver glæder sig over, at gæsterne nu kan komme med bus til områdets attraktioner. Det har før været en udfordring.

Randbøldal: I løbet af få minutter bliver menneskemængden foran Randbøldals busstoppested denne formiddag større og større. Først er en ferierende norsk børnefamilie på plads, så kommer en ansat fra Randbøldal Camping, inden endnu et par familier og nogle få lokale støder til. Alle venter de på Vejle Kommunes nye shuttlebus, der sidst i juni blev sat i rute og som kører tre gange hver dag indtil midten af august.

I den ventende menneskemængde er indehaver af Randbøldal Camping, Eigil Sørensen, som i mange år har ærgret sig over, at hans gæster ikke har haft mulighed for at komme med offentlig transport ud til områdets mange attraktioner. Den ærgrelse er nu vekslet til glæde for indehaveren, der med et smil på læben sludrer med de ventende folk.

Annonce

Førhen skulle mange af dem jo låne en bil af mig for at komme i løveparken. Selvom vi har tre biler, så var det tit, at de andre to var lånt ud.

Eigil Sørensen

Måtte førhen låne biler

Shuttlebusen kører fra Vejle og kommer blandt andet forbi Jelling, Givskud Zoo og Legoland, inden den har sidste stop ude foran Randbøldal Camping, hvor den vender og kører tilbage igen. At campingpladsen er kommet med på ruten er noget, der vækker glæde hos indehaveren.

- Jeg har det fantastisk med det. Det er rigtig godt, siger Eigil Sørensen.

Før i tiden gav det en del udfordringer, når campingspladsens gæster uden bil skulle besøge områdets seværdigheder.

- Førhen skulle mange af dem jo låne en bil af mig for at komme i løveparken. Selvom vi har tre biler, så var det tit, at de andre to var lånt ud. Det er vi heldigvis fri for nu, fortæller han og tilføjer, at den førhen manglende forbindelse også har kostet gæster.

- Vi har før haft adskillige, der har afbestilt, da de opdagede, at der ikke var busforbindelse.

Praktisk at tage bussen

En af dem, der ser frem til at benytte sig af den gratis bus, er norske Stian Madsen. Han er sammen med sin kone og deres to døtre på otte og seks år på campingferie i Danmark, hvor de i to dage har slået sig ned på Randbøldal Camping.

- Det er første gang, vi er her, og vi fandt ud af, at man kunne køre med bussen i går, siger han og tilføjer:

- Vi kommer med autocamper, så det er meget praktisk at tage bussen, så vi ikke skal til at køre ud af campingpladsen.

Denne formiddag skal han og familien til Legoland, mens de dagen efter har planer om at tage til Lalandia - også med shuttlebusen.

Indehaver af Randbøldal Camping, Eigil Sørensen, er meget tilfreds med, at hans gæster nu kan komme til Riis Feriepark, Fårup Sø og de andre attraktioner hen over sommeren. Foto: Aske Visser Ottosen

Bør skubbes en uge

Mens småsnakken har bredt sig, og utålmodigheden er taget til hos de børn, der ser frem til at skulle besøge en af de mange attraktioner på busruten, kommer bussen endelig til syne længere nede af vejen.

- Så nu kommer den, råber Eigil Sørensen, mens han klappende smiler rundt til folkene omkring ham.

Det er tydeligt, at glæden over bussen er stor hos campingplads-indehaveren, men skulle han pege på nogle ting, der kunne være bedre, kan han da godt komme på lidt.

- Man kan sige, at bussen måske er startet en uge for tidligt og og stopper en uge for tidligt, for når vi kommer ind i august, så kommer der rigtig mange længere nede sydfra såsom Spanien, Frankrig, Italien Polen, Tjekkiet og de der lande lidt længere væk. De har nemlig ferie indtil først i september, og mange af dem tager fly til Billund, siger han.

Kan lokke flere til

Ruten er Eigil Sørensen også overordnet tilfreds med, selvom han da godt kunne have undet sine kollegaer i Egtved at have været med på ruten.

- Jeg kan da selvfølgelig ærgre mig over, at Egtved Camping ikke kom med, men det kan nok ikke passe i køreplanen, uden at det bliver for langt. Så sådan er det, siger Eigil Sørensen.

Med indførelsen af shuttlebusen mener han, at campingpladsen er blevet mere attraktiv, og at det vil lokke flere gæster til.

- Jo flere gæster, jo sjovere har vi det, slutter han med et stort smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce