Annonce
Jelling

Campingplads redder GLS-pakker sendt til 7300 Jelling

Hos Jelling Camping har ejer Peter Gosvig allerede udleveret de første GLS-pakker. I starten af næste uge kommer der formentlig ekstra gang i den, når pakkerne fra black friday skal distribueres. Arkivfoto: Mette Mørk
Efter at Superbrugsen og tøjbutikken Miss It har droppet samarbejdet med pakkefirmaet GLS, har Jelling Camping valgt at tage over. Det sker lige op til årets mest travle måned for pakkepost.
Annonce

Jelling: Når du bestiller en vare på internettet og vælger GLS som distributør, kan den nu fremover hentes på Mølvangvej 55 hos Jelling Camping.

For nylig valgte både Superbrugsen og Miss It at afslutte samarbejdet med GLS. Dermed stod pakkefirmaet til ikke længere at have et sted at levere sine pakker i Jelling, men så trådte Jelling Camping til.

- Efter at Superbrugsen havde opsagt deres aftale med GLS, blev vi kontaktet af GLS, og så sagde vi ja. For få dage siden sprang Miss It også fra, så nu udleverer vi simpelthen GLS-pakker i hele Jelling, lyder det begejstret fra campingpladsen ejer, Peter Gosvig.

Han ser det som en måde til, at campingpladsen kan få mere opmærksomhed fra byens borgere.

- Økonomisk ser jeg ikke så mange muligheder i selve pakkedistributionen, men når sæsonen starter igen i foråret og cafeteriet er åbent, får vi byens folk herud. Forhåbentlig bliver de fristet af minigolfbanen eller noget godt at spise. Og fra næste år begynder vi også at have vinteråbent, fortæller Peter Gosvig.

Vi er helt klar på det ekstra pres, der eventuelt kan komme. Ellers havde vi ikke valgt at sige ja tak til opgaven.

Peter Gosvig, ejer af Jelling Camping

Annonce

Første campingplads med GLS-pakker

Jelling Camping modtog de første pakker torsdag 28. november, og der er allerede kommet masser af pakker ind og ud ad døren. Sidste år modtog alene Superbrugsen cirka 300 GLS-pakker om dagen i december, så der bliver formentlig nok at se til på campingpladsen den kommende måned.

- Vi er helt klar på det ekstra pres, der eventuelt kan komme. Ellers havde vi ikke valgt at sige ja tak til opgaven, siger Peter Gosvig.

Campingpladsen har aldrig tidligere haft pakkeudlevering på den måde.

- I GLS-regi er vi den første danske campingplads, der udleverer pakker, siger han.

Åbningstiderne for at hente pakkerne er fra klokken 12 til 17 i hverdagene. Dermed bliver der færre timer at hente GLS-pakkerne i for Jelling-borgere, som har været vant til længere åbningstiderne hos Superbrugsen og Miss It.

- Men når vores campingsæson begynder igen 27. marts, udvider vi stille og roligt åbningstiderne, så der bliver åbent til klokken 20, fortæller Peter Gosvig.

Annonce

Miss It overvejer situationen

Mens Superbrugsen er færdig med GLS og i stedet kun satser på Postnord, holder Miss It døren åben for et comeback.

- I første omgang har vi valgt at sige nej tak til GLS-pakker i december, fordi det er en måned, vi i forvejen har travlt i butikken. Og så vil vi hellere prioritere vores kunder end at udlevere pakker. Vi vil gerne se situationen an, og derfor har vi ikke helt lukket muligheden for at genoptage samarbejdet med GLS til januar. Men intet er besluttet endnu, siger Camilla Holm Aslerin fra Miss It.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce