Annonce
Erhverv

Campus-afdeling lægges sammen med IBC i Kolding

Kursusafdelingen på Campus Vejle, der lukker den 1. august, har landet en aftale med IBC, som betyder, at de 10 kursusmedarbejdere bevarer deres job. Arkivfoto: Mette Mørk
10 kursusmedarbejdere ved AMU-kursusafdelingen ved Campus Vejle bevarer deres job.
Annonce

Vejle: Samtlige 10 kursusmedarbejdere ved AMU-kursusafdelingen ved Campus Vejle bevarer deres job efter lukningen af afdelingen 1. august.

Det er muligt, fordi Campus Vejle og IBC i Kolding er blevet enige om at lade kursus-aktiviteterne fortsætte i IBC, der holder til i Innovationsfabrikken på Birkemosevej i Kolding.

- Det er en rigtig god løsning, som betyder, at otte af kursusmedarbejderne fra Campus fortsætter hos IBC, mens de sidste to bliver i SAP-centret, som fortsætter under Campus Vejle, fortæller uddannelseschefen på kursuscentret, Ulrich Skytte.

Annonce

Udskød lukning

Campus Vejle meddelte tidligere på måneden, at AMU-kursusafdelingen ville blive lukket efter flere år med underskud i millionklassen.

Campus-direktør Morten Weiss-Pedersen fortalte i den anledning, at man valgte at udskyde lukningen til 1. august for at give de i alt 18 berørte medarbejdere tid til at finde et nyt job.

Det bliver ikke nødvendigt for de 10 kursusmedarbejdere med aftalen med IBC.

Efter sammenlægningen får IBC kurser 33 faste medarbejdere. Kursusafdelingen har mere end 150 forskellige kurser inden for blandt andet ledelse, projektledelse, markedsføring og kommunikation og omkring 20.000 kursister på årsplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Banke, banke på: 30 folk i orange vest går rundt i Vejles hårdest ramte bydele

Coronavirus

Live: Første tilfælde af brasiliansk variant fundet i Danmark

Annonce