Annoncørbetalt indhold

Cannes er langt mere end bare en filmfestival

Mange forbinder den sydfranske by Cannes med filmstjerner, store armbevægelser og luksuriøsitet.

Dette indhold er sponsoreret

Dette skyldes primært, at der hvert år bliver afholdt en filmfestival, hvor der uddeles en pris, som i manges øjne er en større anerkendelse end en Oscar. Der er selvfølgelig tale om Den Gyldne Palme. Dog er Cannes langt mere end bare en filmfestival. Området er et ferieparadis, velegnet for både familier og vennegrupper, og er perfekt for dem der ønsker at udforske det sydlige Frankrig og opleve kulturen, det gode vejr og de fantastiske gastronomiske oplevelser. Det er muligt, at leje både små og store lejligheder i Cannes, Sydfrankrig.

Det perfekte sted for en kulturel badeferie

Vejret i Cannes er magisk i sommerperioden. Cannes har en gennemsnitlig temperatur i sommermånederne på 25 grader, hvilket gør det oplagt at drage mod stranden og solbade eller nyde badevandet. Cannes har mange offentlige strande, som er let tilgængelige for enhver - turist som beboer. En af Cannes med populære offentlige strande er Plage Du Casino. Den store sandstrand går langs kysten i Cannes, og dets terræn er foranderligt. Det vil sige, at du kan lægge dig et sted den ene eftermiddag og lægge dig et andet sted den anden dag, og føle du er på en helt ny strand. Gult sand præger det meste af stranden, men dybden vil variere hvor end du går ud. Derudover er der også stenstrand, som gør det muligt at udforske havet på lidt lavere dybde.

Et kulinarisk samlepunkt

Fransk cuisine er verdenskendt for dets utrolige madlavningsteknikker og innovative tankegang. Cannes er ikke en undtagelse. I byen er der mange velkendte og populære restauranter, som serverer autentisk fransk cuisine, som man aldrig går galt i byen med.

Mange danskere er vilde med fisk, og en af Cannes absolut bedste fiskerestauranter er Astoux et Brun. Det unikke ved Astoux Et Brun er måden, hvorpå den er underspillet. Bord og stole er ikke fine og dyre, som man forestiller sig på en fransk restaurant, men derimod plastikmodeller. Det afskrækker mange for at komme der, men det er en af Cannes små ukendte perler. Derfor kan du med fordel besøge stedet, hvis du ønsker at dykke dybere ned i Cannes mangfoldigheder.

Lejligheder i alle størrelser

Cannes kan virke luksuriøst og dermed også som en dyr feriedestination for en familie eller en gruppe venner. Dette behøver ikke være tilfældet. Det er muligt, at finde lejligheder i alle størrelser og giver mulighed for at splitte regningen. I mange lejligheder er der plads til op til seks personer med adgang til tre badeværelser. Dette minimerer prisen drastisk, og er en oplagt mulighed for, at du kan tage på en kærestetur sammen med dine to yndlings kærestepar, hvor I kan komme tættere på hinanden på en herlig og luksuriøs måde.

Det behøver ikke være dyrt, at tilbringe sin ferie i en lejlighed i Cannes.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.