Annonce
Navne

Carina belønnes for sin gode debat-tone: - Negativitet smitter, så jeg vælger at være positiv

Illustration: Julius
Avisen hylder dette efterår den gode tone på de sociale medier. Denne gang siger vi tak for den gode tone til Carina Sørensen for hendes indspark i debatten om udrykninger fra politiskolen i Vejle.

Konkurrence: Er du til tider træt af den grove tone på Facebook? Så er du ikke alene. Det sociale medie beskyldes ofte for at være hjemsted for grove kommentarer og mudderkastning, og bølgerne kan gå højt, når debatten buldrer afsted i kommentarsporene.

Men der findes også dem, der holder fast i den gode tone og konstruktive debat. En af dem er Carina Sørensen fra Vejle. Faktisk er hun så god til det, at at avisen nu belønner hende for den gode tone med en æske chokolade og et klap på skulderen.

15. september bragte Vejle Amts Folkeblad et læserbrev om de mange udrykninger fra den ny politiskole i Vejle. Læserbrevet affødte flere hundrede kommentarer på Facebook - blandt andet fra Carina Sørensen, der valgte at se positivt på de ellers ret så udskældte udrykninger.

Annonce

- Personligt synes jeg ikke, det gør noget med lidt flere udrykninger - om det er rigtige udrykninger eller øvelser for eleverne, ved jeg ikke, men er bare rigtig glad for, at Vejle har fået sådan en god og ganske vigtig uddannelse til byen. Umiddelbart oplever jeg ikke, at der er flere udrykninger i Vejle end de byer, vi størrelsesmæssigt kan sammenligne os med, skrev hun blandt andet på avisens Facebook-side.

Tak for tonen - Vejle Amts Folkeblad hylder den gode debat

  • Dette efterår fejrer Vejle Amts Folkeblad den gode debat-tone på Facebook. På et medie, hvor tonen til tider kan være grov, hylder vi dem, der bidrager positivt til debatten med gode argumenter, konstruktive løsninger og ikke mindst en god tone over for andre.
  • Vi er dykket ned i de mange kommentarspor på avisens Facebook-side, hvor der hver dag bliver debatteret store og små emner, og fundet en vinder, der har bidraget positivt og konstruktivt til debatten.
  • Vinderen er udvalgt af redaktionschef Kristian Pahus, journalist Julie Povlsen samt lektor i journalistik på Syddansk Universitet Didde Elnif.
  • Vinderen belønnes med en æske chokolade og et klap på skulderen for det gode bidrag.

Ikke alle var enige med Carina Sørensens syn på sagen, men hun fastholdt sin positive tilgang til emnet.

- Jeg vil ikke spille med på den negative linje, der ofte er på Facebook. Det trigger mig, og så bliver jeg endnu mere positiv. Det er så nemt at være negativ og få luft for sine frustrationer på Facebook, men jeg har den tilgang, at hvis man ikke har noget godt at sige, så er det bedre at lade helt være, siger Carina Sørensen, der bor nær Fredericiavej og dermed ofte kan høre udrykninger suse forbi.

Jeg vil ikke spille med på den negative linje, der ofte er på Facebook. Det trigger mig, og så bliver jeg endnu mere positiv.

Carina Sørensen

- Jeg synes overhovedet ikke, det er noget problem. Det er spændende, at vi har fået en ny uddannelse til byen, og det er vigtigt, at vi får uddannet nogle dygtige politifolk. Det trækker sikkert også flere tilflyttere til området, og det giver en helt ny dynamik, siger hun.

Positiv trods modgang

Privat er Carina Sørensen gift med politimanden Ulrik, der er ramt af ALS. Men selvom parret har sygdom tæt inde på livet, holder Carina Sørensen fast i sit positive udsyn - både i den digitale og den virkelige verden.

- Jeg tror på, at negativitet smitter, og derfor prøver jeg generelt at se positivt på tingene her i livet. Selvom Ulrik er syg, så er jeg ret sikker på, at vi griner mere sammen, end det gennemsnitlige par gør, fortæller hun.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Sådan oplevede nybegynderen Lance Luscombe valget: 'Jeg mødtes med Dan Arnløv og oplevede en politiker, som var helt rundt på gulvet og pludselig undsagde de fælles politiske projekter'

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smittetallene er på himmelflugt efter stor julefrokostweekend: Flere end 400 nysmittede den seneste uge

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

VEJLE

Rosborg-fest endte i maste elever og afblæst Lord Siva-koncert: 'Jeg tror, det er elevernes reaktion, at vi har været lidt for overforsigtige, bare fordi der er væltet et par piger'

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Vejle For abonnenter

336 kvadratmeter lejlighed solgt for solgt for 8.300.000 kroner: Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune

Navne

Horsens-virksomhed med base i NRGi House får ny topchef

Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Erhverv

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Erhverv For abonnenter

19 måneder var nok: Nystartet vognmand sælger sin virksomhed efter et år med voldsom vækst

Alarm 112

Transformator brød i brand: Ingen forstyrrelse i elforsyningen

Annonce