Annonce
Jelling

Centerleder holdt kun seks måneder: Plejehjem har konstitueret ny chef

Carina Sarkkinen (til højre) er ikke længere ansat som centerleder på Højagercentret. En midlertidig afløser er fundet. Arkivfoto: Mette Mørk
Højagercentret i Jelling har fået ny konstitueret centerleder frem til foråret 2020. Den tidligere leder nåede kun at være der i et halvt år.

Jelling: - At tiltræde som ny leder efter en, som har været det i 25 år, er en stor rolle at skulle udfylde. Jeg skal nok bruge lidt tid på at finde min plads i det hele.

Sådan sagde Carina Sarkkinen til avisen, da hun i foråret blev ansat som centerleder på Højagercentret i Jelling. Dengang afløste hun vellidte Anna Laurberg, der gik på efterløn efter 25 år som centerleder.

Men i dag - et halvt år senere - er Carina Sarkkinen ikke længere ansat på det lokale plejecenter. Hun forlod stillingen i begyndelsen af oktober, oplyser Vejle Kommune.

- Vi har indgået en gensidig aftale om fratrædelse med Carina Sarkkinen, siger Diane Amstrup, der er områdeleder for de nordlige plejecentre i Vejle Kommune.

Hvorfor?

- Det kan jeg ikke komme nærmere ind på, siger Diane Amstrup.

Annonce

Rutineret erstatning

I stedet for Carina Sarkkinen er Anne Dorte Madsen konstitueret i stillingen som centerleder frem til 1. marts 2020.

- Anne Dorte Madsen er 58 år og er uddannet sygeplejerske. Hun har gennem flere år arbejdet med ledelse i blandt andet Kolding Kommune. Hun har også et godt kendskab til Eden Alternative (en række principper, som handler om at skabe mere hjem og mindre institution, red.), som Højagercentret har været en del af i mange år, fortæller Diane Amstrup.

Stillingen som ny centerleder på Højagercentret bliver slået op i januar 2020.

Højagercentret har omkring 48 beboere fordelt på fire afdelinger samt cirka 50 medarbejdere. Dertil er godt 70 frivillige tilknyttet aktivitetscentret, mens Højagercentrets vennekreds tæller cirka 450 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

navne

Egtved

Se billederne: Vejlevej er spærret - det vil koste op mod en million kroner at få den fikset

Annonce