Annonce
Jelling

Centerleder har fået nyt job og stopper i Gormshallen

Marianne Sigtenbjerggaard har søgt nye udfordringer og stopper dermed som centerleder i Gormshallen i slutningen af oktober. Arkivfoto: Leif Baun

Gormshallen skal finde en ny centerleder, efter at Marianne Sigtenbjerggaard har meddelt bestyrelsen, at hun stopper 31. oktober.

Jelling: En ildsjæl takker af.

Hun har været Gormshallens ansigt udadtil siden august 2010, men 31. oktober i år har hun sidste dag som centerleder i byens hal.

Vi taler naturligvis om Marianne Sigtenbjerggaard, som har valgt at søge nye udfordringer, idet hun har fået et andet job i lokalområdet.

- Marianne og hendes mand Knud, som indtil marts måned i år også har været ansat i Gormshallen, har gennem deres ansættelse sat deres præg på hallen. Knud med sin håndværksmæssige baggrund og Marianne med sit milde, positive og glade sind. Det er parret, som har renoveret sydfløjen, så Gormshallen i dag kan tilbyde udlejning af festlokalet "Det gamle cafeteria" og i den forbindelse også nye toiletforhold dertil, siger Gormshallens formand, Bjarne Siersbæk.

Annonce

Jeg har været glad for at være i Gormshallen, men når man har været et sted i otte år, er det måske også bare tiden til, at både stedet og jeg har brug for at prøve noget andet.

Marianne Sigtenbjerggaard, afgående centerleder

Skal arbejde på en kro

Otte år blev det altså til i Gormshallen for Marianne Sigtenbjerggaard, der i dag er 54 år.

- Jeg har været glad for at være i Gormshallen, men når man har været et sted i otte år, er det måske også bare tiden til, at både stedet og jeg har brug for at prøve noget andet. Men det har været en god og spændende tid, og jeg vil stadig komme i hallen, siger Marianne Sigtenbjerggaard.

Hun skal fremover arbejde på Harresø Kro. Den er ejet af OK-Fonden, som blandt andet også driver Jelling Have og Jellinggård. Harresø Kro er en såkaldt socioøkonomisk virksomhed, der samtidig er et uddannelsessted for unge med særlige behov.

- På kroen skal jeg være personen med de mange kasketter på. Her bliver der alt fra køkkenarbejde til forskellige projekter med de unge. Det bliver et givende job, som jeg glæder mig rigtig meget til, siger Marianne Sigtenbjerggaard, som ligeledes ser frem til mere faste arbejdstider.

Kroen ligger på Hærvejen 147, cirka fem kilometer fra Jelling, og blev i 2017 solgt til OK-Fonden.

Køkkenleder overtager midlertidigt

Tilbage i Gormshallen bliver Annette Skov Poulsen i første omgang konstitueret centerleder fra 1. november.

- Det er oplagt, da Annette på nuværende tidspunkt er ansat som køkkenleder i Gormshallen og derfor kender huset, siger Bjarne Siersbæk.

Han og resten af Gormshallens bestyrelse skal tirsdag aften mødes til et fælles bestyrelsesmøde med JfS.

- Vi skal naturligvis have fundet en permanent afløser for Marianne Sigtenbjerggaard, men om den nye stilling kommer til at hedde centerleder, halinspektør eller daglig leder, ved vi ikke. I forvejen er der mange spændende projekter i gang, blandt andet udvidelse af Gormshallen, men i første omgang skal vi lige sætte os sammen og finde ud af, hvordan fremtidens idrætshal i Jelling skal drives fremadrettet, siger formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce