Annonce
Jelling

Charlie efter fire dages festival: Nu er man tom indeni

Lars "Charlie" Mortensen siger farvel til festival nr. 31. Bag ham er det afsluttende fyrværkeri i gang, men øjnene er rettet mod scenen, hvor Kim Larsen - en kær ven af festivalen og af festivallederen - bliver mindet med et billede på storskærmen og tonerne af "Om lidt bli'r her stille". Foto: Mette Mørk
Lars "Charlie" Mortensen runder Jelling Musikfestival af på en lille gåtur fra Scenen og ned til backstageområdet, hvor en velfortjent fadøl venter.

Jelling: ZZ Top har forladt scenen. Kim Larsen er blevet mindet til lyden af "Om lidt bli'r her stille". Festfyrværkeriet er skudt af.

Jelling Musikfestival er slut - bortset fra en lukkekoncert med Djames Braun på Teltscenen - og festivalleder Lars "Charlie" Mortensen er på vej fra Scenen og ned til backstageområdet for at få sig en velfortjent fadøl.

Velfortjent, fordi konklusionen på festivalen er, at det er gået forrygende.

- Der har været så mange skide gode koncerter, som har fungeret rigtig godt. Jeg synes, hele systemet har fungeret - organisationen holder, og der er så mange gode mennesker, der laver et godt stykke arbejde, og jeg synes, det er vigtigt at pointere. Det er noget af det, der glæder mig rigtig meget. Jeg kan se, at folk bare arbejder, at de er virkelig positive og tager ejerskab af det, de laver, siger festivallederen.

Tom følelse

Efter fire dages fest, hvor stemningen har været høj på trods af en enkelt våd dag og generelt kølige temperaturer, hvor balladen har været på en minimalt niveau omstændighederne taget i betragtning, og hvor alle koncerter - i hvert fald alle dem, avisens udsendte har set - er startet til tiden, så står Lars "Charlie" Mortensen tilbage med tomhed.

- Jeg står med en tom følelse, men også en dejlig følelse. Der er en glæde ved, at det hele er overstået, og det er gået så godt, som det er. Det er en fantastisk fornemmelse. Og så er man selvfølgelig tom indeni, fordi det har været så intenst med mange indtryk og oplevelser i fire dage, og fordi at det nu er slut, og der går lang tid, inden jeg ser alle de her rare og gode mennesker i festivalsammenhæng igen, siger han.

Fadøllen er skænket. Den sidste koncert er i gang. Oprydningen er så småt begyndt. Lars "Charlie" Mortensen kan endelig slappe lidt af. For om lidt bli'r der stille i Jelling igen.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce