Annonce
Erhverv

Chefskifte: Sofie fra Hedensted afløser Bruno i Sydbank

Sofie Ross Laursen tiltræder som ny filialchef i Sydbank i Grindsted den 1. august. Foto: Jan Kronvold
31-årige Sofie Ross Laursen fra Hedensted tiltræder som ny filialchef i Sydbank i Grindsted den 1. august. Sofie har været igennem Sydbanks talentprogram "Talent for Ledelse".

Grindsted/Hedensted: Man skal stå tidligt op for at kunne følge med Sofie Ross Laursen, der bliver ny filialchef i Sydbank i Grindsted 1. august.

For selv om hun kun er 31 år, så er hun allerede nået langt og meget længere end mange af sine jævnaldrende. Hendes børn er således 12 og otte år, og der er ikke mange, der opnår at blive chef i så ung en alder.

Sofie afløser Bruno Jochumsen, der har valgt at takke af efter næsten 30 år i banken.

Annonce

Den kommende filialchef er født og opvokset i Vesterlund ved Give, og hendes forældre bor i dag i Give, mens hendes søster bor i Farre.

Efter folkeskolen tog hun på handelsskole i Vejle, hvorefter hun blev elev i Nordea i Horsens.

- Jeg kunne rigtig godt lide noget med tal og at tale med mennesker. Især det at tale med mennesker, fortæller Sofie Ross Laursen.

Da elevtiden var overstået, blev hun ansat som bankrådgiver i Nordea. Først i Vejle og siden i Fredericia, hvor hun var i fire år, inden hun skiftede til Sydbank i Hedensted for tre år siden.

Leder-talent

I 2019 spottede Sydbanks HR-afdeling hurtigt, at Sofie Ross Laursen var et åbenlyst ledertalent, og derfor kom hun med i Sydbanks talentprogram, der hedder "Talent for Ledelse".

- Jeg tror, at jeg har haft planer om at blive leder, siden jeg blev færdig som rådgiver. Jeg vil gerne have mennesker til at udvikle sig. Sydbank er gode til at gribe dem, der gerne vil udvikle sig, mener Sofie.

Sofie Ross Laursen afløser Bruno Jochumsen som filialchef i Sydbank i Grindsted. Foto: Jan Kronvold

Som leder mener Sofie Ross Laursen, at hun er lyttende og empatisk med en god energi, og at hun nyder at vise retningen og gå forrest for at vise vej.

- I vores verden er der fyldt med regler, forpligtelser, love og reglementer, processer og teknikker og selvfølgelig ordentlighed på øverste parket. Her mener jeg, at det er vigtigt også at kunne lytte og at sætte sig ind i andre menneskers sted – på den ene og den anden side af skrivebordet, siger Sofie.

Annonce

Skal lære området at kende

Sofie Ross Laursen kender ikke så meget til området endnu, men hun regner med at blive sat godt ind i både området og banken på Torvet i Grindsted af både Bruno Jochumsen og medarbejderne i banken.

- Jeg har ambitioner om, at Sydbank i Grindsted fortsat skal være kendt for at give gode kundeoplevelser og god rådgivning. Det vil jeg føre videre, siger Sofie.

Hun har i de seneste 11 år boet i Hedensted med sine to piger, Freja på 12 år og Nicoline på otte år, og sin kæreste, Steffen Nielsen, der arbejder i Sydbank i Vejle.

Søg Sydbank Fonden

Den kommende filialchef i Sydbank i Grindsted, Sofie Ross Laursen, gør opmærksom på, at der i år er en ekstra pulje på 1,3 million kroner til ansøgere fra foreninger og klubber.

Hun opfordrer derfor klubber og foreninger i Grindsted til at gå ind på Sydbanks hjemmeside og søge.

- Det er meget nemt, og der er ansøgningsfrist frem til den 20. juni, fortæller Sofie Ross Laursen.

- Vi bruger meget tid på banksnak over spisebordet, erkender Sofie.

Hun har tidligere spillet fodbold, og dyrker i dag fitness og løber med veninder og datteren, Freja, hvis hele familien da ikke lige er i gang med at stimulere den søde tand og at bage og afprøve nye opskrifter – til glæde for kollegerne i Sydbank.

Og Sofie løber selvfølgelig med i Sydbank-Løbet 2. oktober 2021.


Jeg ville gerne til en bank, hvor jeg var tættere på kunderne

Sofie Ross Laursen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Fik et års fængsel for knivstik og indbrud: 31-årig nægtede næsten alt - og blev dømt for næsten det hele

Annonce