Annonce
Børkop

Chok-visit: Tour de France-vinder besøgte Børkop Cykler

Den tidligere Tour de France-vinder Sir Bradley Wiggins var lørdag et smut forbi Børkop Cykler. Her ses han til højre - ved siden af forretningens ejer. Foto: Børkop Cykler på Facebook
Lørdag var der prominent besøg hos Børkop Cykler, da den tidligere Tour de France-vinder Sir Bradley Wiggins kiggede forbi.

Børkop: Lørdag 9. november trådte et verdenskendt ansigt ind ad døren hos Børkop Cykler på Vestergade 17.

Selveste Sir Bradley Wiggins, der i 2012 vandt verdens største cykelløb Tour de France og samme år blev slået til ridder i hjemlandet, var nemlig en tur forbi Børkop.

Og for ejeren af Børkop Cykler, Hans Peter Knudsen, var der ikke ét sekunds tvivl om, hvorfor den tidligere cykelstjerne var at finde i området.

- Han skulle da ind og se Danmarks største cykelforretning!, siger Hans Peter Knudsen - med et stort smil.

Annonce

Foredrag på Comwell

Årsagen til Sir Bradley Wiggins’ Børkop-besøg skulle dog findes i et foredrag på Hotel Comwell Kellers Park i Brejning.

Her underholdt den 39-årige pensionerede cykel-sir med anekdoter fra karrieren, da koncernen Virtu Cycling holdt årsmøde.

I forbindelse med foredraget fandt Sir Bradley Wiggins dog tid til at aflægge cykelforretningen et visit - til stor overraskelse for både ansatte og ejer.

- Vi fik snakket både cykling og hans fremtid. Vi har nogle af hans cykler stående i forretningen, så det var vildt fedt, han kom forbi, siger Børkop Cyklers ejer, Hans Peter Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Byrådet tog en pragmatisk beslutning om håndtryk og blev sat på plads

Annonce