Annonce
Trekantområdet

Christian Ege styrede midtbanen

Christian Ege Nielsen, anfører for FC Fredericia, var banens bedste i Hjørring. Foto: Angelina Owino.
- Christian siger til mig, hvad jeg skal gøre, og jeg adlyder ham, siger hans makker Raphael Onyedika
Annonce

Hjørring: Med de mange skader og afbud hos FC Fredericia tog anfører Christian Ege Nielsen sagen i sin egen hånd og styrede midtbanen i Hjørring.

Han var manden, der sørgede for, at FC Fredericia var velorganiseret og fik skabt poleret fodboldspil trods holdets store mangler.

- Jeg synes, det er forkert at tale om reserver, sagde Christian Ege.

- Vi har en stor trup af gode spillere. De spillere, der spillede i dag, var ikke reserver. Det er gode spillere fra vores trup, og de viste, at de kunne fungere som et hold. Vi spillede som et hold, ikke som en flok reserver.

- Det er en fornøjelse at spille på midtbanen sammen med en ung fyr som Raphael Onyedika. Han er en ung, lærevillig fodboldspiller, og han er en dygtig tekniker. Han lytter til os gamle, og hans mål var flot, sagde Christian Ege.

På et tidspunkt blev der sat spørgsmålstegn ved, om Christian Ege kunne beholde sin plads i startopstillingen, men det dementerede veteranen på bedste vis i kampen i Hjørring.

Raphael Onyedika er glad for sin ældre holdkammerat.

- Christian siger til mig, hvad jeg skal gøre, og jeg adlyder ham, sagde Raphael Onyedika.

- Jeg tænker slet ikke på Champions League, selv om jeg har kontrakt med FC Midtjylland. Jeg tænker på, hvad jeg skal lave i morgen, ikke på hvad jeg skal lave næste sommer, når jeg skal tilbage til FC Midtjylland. Jeg er kommet til Fredericia for at udvikle mig og for at lære noget, og jeg er glad for, at jeg fik succes i dag med mit mål, sagde den smilende nigerianer.

Henry Onuorah ærgrede sig.

- Jeg fik en kæmpechance til sidst, men det var nu en flot redning af målmanden, ikke sandt, sagde Henry Onuorah.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce