Annonce
Kultur

Christian fra Bredsten bliver ikke Årets Energibundt

Christian Troelsen var meget stolt og overrasket, at idrætsforeningen i Bredsten havde indstillet ham til prisen som "Årets Energibundt". Han er dog ikke blandt de tre, der er endeligt nomineret til prisen. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Bredsten: Christian Troelsen fra Bredsten gør hvert år en stor indsats som blandt andet frivillig holdleder og stævnearrangør hos Bredsten IF. Derfor havde idrætsforeningen valgt at indstille ham til prisen "Årets Energibundt".

Det er en pris, som Danmarks Idrætsforbund og Ørsted for fjerde år i træk uddeler til en frivillig, der "med en særlig indsats og engagement bidrager til sammenholdet i idrætsforeningen", som det fremgår af en pressemeddelelse.

I alt er der siden starten af november blevet indstillet godt 400 frivillige over hele landet til prisen. Ud af de mange indstillede er tre nomineret til prisen. Christian Troelsen er dog ikke blandt de tre.

Et dommerpanel skal nu vælge, hvem af de tre, der skal belønnes med prisen som "Årets Energibundt". Prisen overrækkes i forbindelse med Sport 2019-showet i Jyske Bank Boxen i Herning 4. januar. Vinderen får 75.000 kroner, hvor 50.000 kroner går til klubben og 25.000 kroner til vinderen selv. Anden- og tredjepladsen får hver 10.000 kroner. /vfo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

VB siger farvel til forsvarsspiller

Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce