Annonce
Vejle

CHT Biler flytter ind i kendt bilhus

Indehaveren af CHT Biler, Chris Tryk, glæder sig til at få adresse på Storhaven 3 i Vinding. Her flytter bilforretningen ind i det tidligere Citroën-bilhus og femdobler arealet. Arkivfoto: Michael Svenningsen
CHT Biler flytter ind i det tidligere Citroën-bilhus på Storhaven 3. Chris Tryk femdobler sin bilforretning.

Vejle: Bilforretningen CHT Biler på Ibæk Strandvej 11F kan se frem til at få fem gange så meget plads.

Det sker, når CHT Biler flytter ind i det konkursramte Kilstrup & Fuhlendorff A/S' bilhus på Storhaven 3. Og ifølge indehaveren af CHT Biler, Chris Tryk, sker overtagelsen af på det helt rigtige tidspunkt.

- Vi har boet på Ibæk Strandvej, siden vi åbnede i september 2015. Og især de seneste par år har vi manglet plads til at kunne præsentere bilerne på en ordentlig måde; det glæder vi os meget til, siger Chris Tryk.

Bilforretningen flytter fra 600 kvadratmeter på Ibæk Strandvej til 3000 kvadratmeter på Storhaven.

- I dag har vi plads til 15 biler under tag eller 120 biler i alt, når vi tager udendørsarealet med. I vores nye bilhus får vi plads til 80 biler under tag. Det er ikke, fordi vi kommer til at have så mange ekstra biler i alt. Vi kommer bare til at kunne præsentere dem bedre, sige Chris Tryk.

Annonce

Vi har boet på Ibæk Strandvej, siden vi åbnede i september 2015. Og især de seneste par år har vi manglet plads til at kunne præsentere bilerne på en ordentlig måde.

Chris Tryk, CHT Biler

Bedre faciliteter på værkstedet

Der, hvor CHT Biler for alvor kommer til at skifte gear, er, når det glæder bilforretningens værksted.

- Vi har i dag et værksted med fire lifte. Det bliver øget til 12 lifte. Det betyder, at vi også her kommer til at yde en bedre service. Og det er også her, vi kommer til at udvide, siger Chris Tryk.

CHT Biler beskæftiger i dag 10 ansatte.

- På lidt længere sigt kommer vi på værkstedet til at udvide med fire til fem nye medarbejdere, siger Chris Tryk.

Bygninger og inventar

CHT Biler overtager både bygninger og inventar, men ikke forhandlingen af Citroën.

- Vi købt inventaret af konkursboet efter Kilstrup & Fuhlendorff, mens vi har overtaget bygningerne fra Claus Fuhlendorff. Derimod har vi ikke været inde i billedet i forbindelse med forhandlingen af bilmærket Citroën, siger Chris Tryk.

Da Kilstrup & Fuhlendorff gik konkurs tilbage i april, mistede 21 ansatte jobbet.

Kilstrup & Fuhlendorff A/S blev stiftet af Erling Kilstrup og Jørn Fuhlendorff som autoriseret Citroën-værksted i 1968. I 1972 blev makkerparret tillige forhandler af det franske mærke. I en årrække frem til 2016 var forretningen også Honda-forhandler.

Virksomheden blev efter et glidende generationsskifte i starten af 2000-tallet drevet af anden generation i skikkelse af Claus Fuhlendorff.

Nu er det så biler fra CHT Biler, der fremover kører ud af bilhuset på Storhaven.

Kilstrup & Fuhlendorff A/S gik konkurs i april i år. Nu bliver det markante bilhus ud til Fredericiavej overtaget af CHT Biler. Arkivfoto: Kristian Pahus
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce