Annonce
Egtved

Cirka 6800 biler blev vasket i den nye vaskehal sidste år

John Skov er glad for, at det første år for den nye vaskehal i Egtved er gået godt og håber, de gode takter fortsætter. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard

Det er gået over al forventning for den nye vaskehal hos Østergades Autoværksted i vaskehallens første leveår.

Egtved: Det var en spændt John Skov, der kort før jul i 2017 kunne markere åbningen af den nye vaskehal ved Østergades Autoværksted. Hvordan ville kunderne mon tage imod den?

- Det første år er gået rigtig fint og meget bedre, end jeg havde både regnet med og drømt om. Jeg havde regnet med cirka 4000 vaske på det første år, men det tal blev næsten fordoblet. Cirka 6800 gange blev der vasket biler i vaskehallen sidste år, fortæller John Skov.

Der er flere grunde til, at vaskehallen er blevet taget så godt imod, vurderer han.

- Der har manglet en vaskehal, der også kan tage høje og bredere biler og store varevogne. Det kan den her. Samtidig skal man ikke bakke ud af den her efter vask - man kører bare ud igen. Det har også manglet, siger John Skov.

Samtidig spiller beliggenheden også ind, idet den ligger centralt og har en god synlighed.

- Og så tror jeg også, at det betyder noget, at der er et lille venterum med varme og stole, så man kan sidde godt, mens man venter på sin bil og ikke skal stå ude i kulden, gætter han.

Det første år er gået rigtig fint og meget bedre, end jeg havde både regnet med og drømt om.

John Skov, indehaver

En drøm gennem mange år

Da John Skov besluttede at etablere en vaskehal ved siden af autoværkstedet, var det langt fra en impulsiv beslutning.

- Jeg har drømt om at have sådan en vaskehal i mange år, siger han.

Den tidligere medindehaver af autoværkstedet Kurt Schmidt var dog knap så begejstret for idéen, men da han trak sig og solgte sin andel til John Skov, begyndte der for alvor at komme liv i drømmene og planerne. I 2017 begyndte så byggeriet af den nye vaskehal, som krævede en investering på over to millioner kroner. Men John Skov har ikke fortrudt.

- Det er faktisk lidt en drøm, der er gået i opfyldelse.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce