Annonce
Vejle

Her er vinderne: City Vejle fejrede byens bedste med trut og champagne

Cityforeningen har igen i år udnævnt "Vejles bedste" i fem kategorier inden for handelslivet. Anerkendelsen vakte glæde blandt modtagerne, der tirsdag fik overrakt nyheden med hornmusik og champagnebobler.
Annonce

Vejle: Tirsdag blev "Vejles bedste" i fem kategorier kåret inden for kommunens servicevirksomheder og detailhandel, efter at man i de seneste uger har kunnet stemme på sin favorit på City Vejles Facebook-side.

De fem kategorier var "Vejles Bedste Butik", "Vejles Bedste Servicevirksomhed", "Vejle Bedste Tøjbutik", "Vejles Bedste Specialbutik" og "Vejles Bedste Spisested/café". I alt 2612 benyttede sig af lejligheden til at anerkende deres favorit, oplyser City Vejle i en pressemeddelelse. Den endelige vinder i hver kategori blev herefter udpeget af en jury.

De fem butikker/virksomheder, der nu kan bryste sig af titlen som "Vejles bedste" er:

Bilka

Vejles Bedste Butik blev Bilka. PR-foto

Bilka blev kåret som Vejles Bedste Butik på grund af det store sortiment og alsidige indkøbsmuligheder, som gør varehuset til en attraktiv butik for især børnefamilier. Facebook-stemmerne bemærkede de lange åbningstider og det børnevenlige personale, ligesom juryen lagde vægt på butikkens sjove arrangementer, kundevenlige to-go-koncept samt Bilkas sociale ansvar.

Zizzi

Vejles Bedste Tøjbutik blev Zizzi. PR-foto

Zizzi er Vejles Bedste Tøjbutik på grund af butikkens evne til at inspirere og imødekomme deres kunder. I butikken er der fuld fokus på kundernes behov, og facebookstemmerne bemærkede personalets evne til at gøre kunderne trygge og godt tilpasse. Juryen lagde også vægt på butikkens ekstraordinære kundeservice og nærvær med kunderne.

Vanilla Chocolatier & Konditori

Vejles Bedste Specialbutik blev Vanilla Chocolatier & Konditori. PR-foto

Vanilla Chocolatier & Konditori blev kåret som Vejles Bedste Specialbutik på baggrund af sin tårnhøje kvalitet, som for alvor har sat Vejle på kage-landkortet. Facebook-brugerne nævnte personalets imødekommenhed og ikke mindst den skønne duft i butikken. Juryen bemærkede også, at butikken både formår at bage nogle af Danmarks absolutte bedste kager og samtidig drive en flot butik.

Bryg Coffee House

Bryg Coffee House blev Vejles Bedste Spisested/café. PR-foto

Bryg Coffee House er Vejles Bedste Spisested/café på grund af stedets lækre kaffe og ikke mindst fantastiske kundeservice. Facebookstemmerne bemærkede, at Bryg Coffee House har skabt et sted med virkelig god kaffe og en skøn atmosfære. Juryen lagde også vægt på, at caféen tilbyder en række arrangementer lige fra kaffekursus til brætspil- og poesiaftener, hvor caféen skaber scene for unge og upcoming kunstnere.

Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park blev for andet år i træk kåret som den bedste servicevirksomhed. PR-foto

Comwell Kellers Park i Brejning udnævnes for andet år i træk som Vejles Bedste Servicevirksomhed. Både facebookbrugere og juryen lagde vægt på hotellets skønne rammer ved Vejle Fjord, luksuriøse spafaciliteter og ikke mindst den enestående stemning og atmosfære, som hotellet fortsat formår at give gæsterne under hele deres ophold.

Vejles Bedste

I alt nominerede City Vejle 300 butikker/virksomheder til priserne. Det er tredje gang, at City Vejle kårer "Vejles Bedste".

Da Facebook-afstemningen var slut, blev den endelige vinder i hver kategori fundet af en jury bestående af:

  • Medlem af Folketinget og af Vejle Byråd Christoffer Aagaard Melson (V)
  • Adm. direktør i Fertin Pharma Søren Birn
  • Salgschef hos Lakrids by Bülow Kamilla Schoopp
  • Journalist Stine Redsted
  • Citychef Marianne Jeppesen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce