Annonce
Vejle

Nye butikker strømmer til: City Vejle sætter medlemsrekord

Heidi Pedersen driver specialbutikken Smagdansk i Vissinggade. Hun er en af flere nye medlemmer i City Vejle, som melder om rekord-tilstrømning til foreningen. Foto: Mads Dalegaard
I kølvandet på corona-krisen strømmer butikkerne til Vejles cityforening.

Vejle: Coronakrisen har lært danskerne, at man viser samfundssind ved at holde afstand, men i midtbyen rykker forretningerne tættere sammen som reaktion på krisen.

Det fortæller Andreas Kiis Antonsen, citychef i City Vejle, som har oplevet rekord-tilstrømning af nye medlemmer i foreningen.

- Corona har skabt utrolig meget usikkerhed om fremtiden, og jeg tror, at det er i det lys, at vi skal se de mange nye indmeldelser. Alene i juni meldte otte forretninger sig ind, hvilket er mere end i hele 2019, og i alt har vi indtil videre fået 13 nye medlemmer i 2020, fortæller Andreas Kiis Antonsen.

Annonce

- Tidspunktet var rigtigt

En af dem, der har meldt sig ind i City Vejle ovenpå corona-krisen, er Heidi Pedersen, indehaver af specialbutikken Smagdansk i Vissingsgade.

Hun åbnede sin butik med danske specialiteter i Vissingsgade 2 i marts 2018.

- Jeg meldte mig ind for en måned siden, fordi jeg følte at det var det rigtige tidspunkt. Andreas er kommet i min butik, siden han tiltrådte, og har fortalt om sine planer og idéer. Det gav mig en god fornemmelse, som jeg ikke tidligere har haft, og derfor valgte jeg at melde mig ind i City Vejle, fortæller Heidi Pedersen, der tilbage i 1990'erne selv sad i foreningens bestyrelse.

Hun peger desuden på corona-krisen, som en vigtig faktor bag beslutningen om at melde sig ind i City Vejle.Jeg meldte mig ind for en måned siden, fordi jeg følte at det var det rigtige tidspunkt.

Heidi Pedersen, indehaver af Smagdansk i Vissinggade- Corona-krisen har vist os alle, hvor vigtigt det er, at vi står sammen som by. Det er, som jeg ser det, også den vigtigste opgave nu: At styrke fællesskabet i byen, og her er jeg glad for Andreas' arbejde med at inddrage byens foreningsliv i arrangementer og events i midtbyen, fortæller Heidi Pedersen, der fra første parket har kunnet følge med i Vissingsgades udvikling de seneste to år.

- Da jeg åbnede min butik, var der seks tomme butikslokaler i Vissingsgade - nu er der ingen. Det er vigtigt for en sidegade som vores, og det viser, at kunderne godt kan finde ned i sidegaderne, hvor specialforretningerne typisk ligger, siger Heidi Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
JELLING

Stor forening giver flot løfte: Jellings sportsfolk er klar til at arbejde gratis for at løbe festivalen i gang igen

Annonce