Annonce
Vejle

City Vejles bestyrelse stikker hovederne sammen

Mikkel Niess, formand for City Vejle, håber, at medlemmerne ikke har noget imod, at generalforsamlingen foregår på en speciel måde. Han kalder det vigtigt, at man får valgt en handlekraftig bestyrelse. Foto: Morten Stricker
Formand, næstformand, revisor og citychef mødes mandag - på behørig afstand af hinanden - for at holde generalforsamling. Man vil mødes med medlemmerne til en ekstraordinær generalforsamling, når corona-alarmen er afblæst.
Annonce

Vejle: Det kommer til at ske på behørig afstand af hinanden, når City Vejle mandag holder generalforsamling. Og det bliver kun med deltagelse af cityforeningens formand, Mikkel Niess, næstformand Kenneth Bechmann, citychef Andreas Kiis Antonsen samt foreningens revisor, Jan Bunk Harbo Larsen fra PwC.

- Det er vigtigt at få valgt en handlekraftig bestyrelse. Det har vores medlemmer mere end nogenside brug for. Og når vi kun er fire deltagere, går det an. Det er også denne måde, vores kolleger i andre byer har benyttet sig af, siger Mikkel Niess.

Bestyrelsen har på forhånd peget på følgende til City Vejles nye bestyrelse:

Jakob Hyland, Skov Advokater (der er suppleant, og som har deltaget i bestyrelsesarbejdet i 2019). Maria Theresa Olsen, Bryg Coffee House. Kent Knudsen, Sydbank. Thomas Walbom, Helle Hein Optik. Søren Grunnet, Jysk Fynske Medier. Trine Ballegaard, Ballegaard Gruppen. Henning Klausen, KaffeBaren.

Herudover fortsætter Peter Lund Tørving, varehuschef i Føtex i Nørregade, og Claus Brændgaard, centerchef i Bryggen, i bestyrelsen. De er ikke på valg i år. Bestyrelsen foreslår samtidig genvalg af PwC som foreningens revisor.

- Vi håber på medlemmernes forståelse i denne ekstraordinære situation. Fremgangsmåden vil sikre, at generalforsamlingen gennemføres inden udgangen af marts, som vedtægterne foreskriver. Og at, vi som nævnt, kan få valgt en handlekraftig bestyrelse, siger Mikkel Niess.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce