Annonce
Vejle

City Vejles formand: Det er aldrig gået bedre

Citychef i City Vejle Marianne Jeppesen benyttede lejligheden til at tale om kædebutikker og mangel på fællesskab på foreningens generalforsamling i Torvehallerne. Arkivfoto: Mette Mørk
130 citymedlemmer mødte op til foreningens handelsaften, der udover et tilbageblik på året bød på mad og peptalk med Mads Christensen som det ekstra krydderi.

Vejle: City Vejle har 306 medlemmer. Det gør ifølge foreningens formand, byudvikler Mikkel Niess, City Vejle til Danmarks største cityforening.

- Det er aldrig gået bedre. Det skyldes, at vi bor i en kommune, der tager samarbejdet med cityforeningen og detailhandlen alvorligt. Og derfor var det heller ikke tilfældigt, da vi blev kåret til "Danmarks bedste handelsby", sagde Mikkel Niess på foreningens generalforsamling forleden i Torvehallerne i Vejle.

Mikkel Niess roste opbakningen fra medlemmerne, bestyrelsen og især "pigerne" på citykontoret. Formanden benyttede samtidig lejligheden til at fortælle om arrangementerne, foreningen har holdt i det forløbne år.

- Det kan godt være, at jalloween ikke er den store handelsaften. Men det er med til at markedsføre Vejle; vi har meget at tilbyde, det finder kunderne ud af sådan en aften. Og så kommer de igen, lød det fra Mikkel Niess.

Han nævnte også arrangementer som Kulturnatten, black friday, Ladies Night og Men's Night, Kagens Dag og Vin i Vejle.

- Halloween er dog blevet langt det største, og Vejle er for længst blevet halloween-hovedstad, sagde formanden.

Halloween i Vejle er ved at være en lige så stor publikumssucces som Middelalderfestivalen i Horsens.

Valg til bestyrelsen

Kenneth Bechmann, filialdirektør i Alm. Brand, blev mandag aften genvalgt til bestyrelsen i City Vejle.

Ny i bestyrelsen er Peter Lund Tørving, varehuschef i Føtex i Nørregade, der på posten afløser Kamilla Schoopp, tidligere butikschef hos Bahne, og Morten Slott Buch, der på posten afløser René Aaby Sørensen, direktør i Munkebjerg Gruppen.

Derudover tæller bestyrelsen Michael Mola Schrøder, direktør i Nox Network, Mikkel Niess, selvstændig byudvikler, Johnny Jacobsen, restauratør og ejer af Restaurant Flammen i Vejle, Niels Flemming Hansen, skohandler og ejer af Holst Sko, Claus Brændgaard, centerchef i Citycentret Bryggen, og Torben Bang, partner i Skov Advokater.

Suppleant er Dorthe Falcher. På valg her var Søren Søltoft Holmboe, direktør og medejer af Putter Fish, der blev afløst af Jakob Hyland.

Fællesskab

Citychef i City Vejle Marianne Jeppesen kom på handelsaftenen ind på betydningen af fællesskabet.

- Vi går derfor målrettet efter flere medlemmer. Det kan for eksempel ikke nytte noget, at medlemsskaren kun tæller specialbutikkerne. Vi skal også have kædebutikkerne med. Når vi taler med butikscheferne, lyder beskeden, at der er tale om en kædebeslutning, når der takkes nej til et medlemskab.

- Derfor vil vi nu henvende os direkte til hovedkontorerne i kæderne; det er vigtigt, at de også kommer med, fastslog Marianne Jeppesen.

Hun nævnte i den forbindelse, at hver ottende arbejdsplads i Vejle har noget med byens detailhandel at gøre.

Peptalk med masser af humor

Til at skabe lykkefølelse i stedet for at give rabat havde cityforeningen hyret Mads Christensen, tidligere officer ved Den Kongelige Livgarde, tidligere barchef på den københavnske blære-cafe Victor, tidligere moderedaktør på livsstil-magasinet Euroman, tidligere stil-guide på TV2-programmet Bazar og nu en efterspurgt entertainer og foredragsholder.

Og det er der en grund til; han formår at prikke til vores dårlige samvittighed samtidig med, at vi griner af os selv.

I løbet af 60 hæsblæsende minutter lod han os forstå, at det handler om selviscenesættelse, evnen til at afkode omverdenens signaler samt forståelsen for, at de ting vi omgiver os med, har stor betydning for såvel vores selvopfattelse som den måde, hvorpå vores omverden "læser" os.

Med humor og frækhed beskrev han, at vi i stigende grad opfatter og oplever hinanden baseret på de umiddelbare visuelle indtryk - og at man derfor er nødt til at anerkende vigtigheden af at kunne gøre et godt indtryk.

Således beriget gik vi alle en smule gladere hjem efter generalforsamlingen i City Vejle.

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Se billederne: Spotlight samlede børn fra Vejles skoler til fest, musik og fremtids-kig

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce