Annonce
Vejle

Civil patrulje fik travl nat på Dæmningen: 18-årig angreb betjent med slag i hovedet

Arkivfoto
Peberspray, vold og stoffer spøgte i nattelivet på Dæmningen, og gav civil patrulje masser at lave.
Annonce

Vejle: Dæmningen i Vejle var i nat og i de tidlige morgentimer søndag ramme om flere politiopgaver.

Kl. 5.10 måtte politiet trække peberspray for at få dysset en 18-årig vejlenser ned. Han havde forinden skubbet til en betjent og givet han et slag i hovedet. Han blev taget med i detentionen, hvor han stadig sov søndag formiddag. Når han løslades bliver det med en sigtelse for vold mod tjenestemand i lommen, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Hans Hoffensetz.

Samtidigt blev en jævnaldrende samme sted sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at skubbe til flere gæster i nattelivet.

Den civile patrulje bevægede sig ind i beværtningen Barmix og opdagede en gæst, der var højtråbende og forsøgte at provokere andre gæster til slagsmål. Det blev han sigtet for. Der var tale om en 23-årig mand fra Tørring.

Annonce

Bøder i sigte

Råb mod politiet er heller ikke en god ide i nattelivet. Det måtte to kammerater på henholdsvis 26 og 21 år sande. De blev sigtet for henholdsvis fornærmelig tale og ordensbekendtgørelsen. De mente, at politifolkene var "Fucking pansersvin".

Patruljen kiggede i nattens løb ind i baggården bag Temabar, hvor de opdagede tre personer, som forsøgte at trykke sig. Politifolkene fik dem til at tømme lommerne, og en 22-årig måtte aflevere 2,5 gram hash, og får en sigtelse for loven om euforiserende stoffer.

På Irish Pub stødte patruljen ind i en polsk mand, som viste sig at være eftersøgt af det polske politik. Den 39-årige mand bliver fremstillet ved Retten i Kolding søndag med henblik på udlevering til Polen.

I Havnegade måtte en 21-årig vejlenser tømme sine lommer overfor politipatruljen og afslørede dermed 1 gram hash, som han sigtes for, mens en 24-årig havde 0,64 gram kokain på sig på værtshuset Zwei Grosse. Han vedtog på stedet en bøde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce