Annonce
Vejle

Civil patrulje fik travl nat på Dæmningen: 18-årig angreb betjent med slag i hovedet

Arkivfoto
Peberspray, vold og stoffer spøgte i nattelivet på Dæmningen, og gav civil patrulje masser at lave.

Vejle: Dæmningen i Vejle var i nat og i de tidlige morgentimer søndag ramme om flere politiopgaver.

Kl. 5.10 måtte politiet trække peberspray for at få dysset en 18-årig vejlenser ned. Han havde forinden skubbet til en betjent og givet han et slag i hovedet. Han blev taget med i detentionen, hvor han stadig sov søndag formiddag. Når han løslades bliver det med en sigtelse for vold mod tjenestemand i lommen, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Hans Hoffensetz.

Samtidigt blev en jævnaldrende samme sted sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at skubbe til flere gæster i nattelivet.

Den civile patrulje bevægede sig ind i beværtningen Barmix og opdagede en gæst, der var højtråbende og forsøgte at provokere andre gæster til slagsmål. Det blev han sigtet for. Der var tale om en 23-årig mand fra Tørring.

Annonce

Bøder i sigte

Råb mod politiet er heller ikke en god ide i nattelivet. Det måtte to kammerater på henholdsvis 26 og 21 år sande. De blev sigtet for henholdsvis fornærmelig tale og ordensbekendtgørelsen. De mente, at politifolkene var "Fucking pansersvin".

Patruljen kiggede i nattens løb ind i baggården bag Temabar, hvor de opdagede tre personer, som forsøgte at trykke sig. Politifolkene fik dem til at tømme lommerne, og en 22-årig måtte aflevere 2,5 gram hash, og får en sigtelse for loven om euforiserende stoffer.

På Irish Pub stødte patruljen ind i en polsk mand, som viste sig at være eftersøgt af det polske politik. Den 39-årige mand bliver fremstillet ved Retten i Kolding søndag med henblik på udlevering til Polen.

I Havnegade måtte en 21-årig vejlenser tømme sine lommer overfor politipatruljen og afslørede dermed 1 gram hash, som han sigtes for, mens en 24-årig havde 0,64 gram kokain på sig på værtshuset Zwei Grosse. Han vedtog på stedet en bøde.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Optimisten fra Vejle: Det ligger til mig

Annonce