Annonce
Erhverv

Clinic of Life flytter i nyt bofællesskab

Tina Harndahl foran sine nye lokaler på Chr. Bergsvej, hvor hun bliver bofælle med fysioterapeuterne hos Sund Bevægelse. Foto: Mikael Lund
Tina Harndahl fra Clinic of Life rykker ind hos fysioterapeuter på Chr. Bergsvej i Brande.

Brande: 1. marts kunne Tina Harndahl fejre et års fødselsdag med sin Clinic of Life, og klinikkens første fødselsdag blev fejret med en flytning.

Fremover bliver hun bofælle med fysioterapeuterne hos Sund Bevægelse på Chr. Bergsvej, hvor hun i første omgang kan træffes to dage om ugen, men hun beholder samtidig lokalerne på hjemadressen på Tingskoven.

Tina Harndahl er uddannet sygeplejerske, og i forlængelse af en skolebusulykke i september 2016, som involverede begge hendes og hendes mand Teis’ to døtre, fik hun for alvor brug for sin faglige viden. Begge piger klagede efterfølgende over nakkesmerter og fik konstateret piskesmæld, men efter mere end et halvt års resultatløs rundtur i det offentlige system tog Tina Harndahl selv affære.

På nettet fandt hun frem til Low Level Laser Therapy (forkortet LLLT), og behandlingen havde den ønskede effekt. Derfor valgte hun at uddanne sig i LLLT, som hun altså nu har tilbudt behandling med i et år.

Annonce

Hjælper kroppen

LLLT er en helhedsbehandling, hvor der både arbejdes med muskler og lymfesystem. Derved kommer man mere i dybden. Ideen er, at man ved at sætte gang i kroppens egen helbredelsesmekanisme hjælper kroppen med at hele sig selv og samtidig hjælper man den med at komme af med affaldsstofferne.

Rent praktisk foregår det dels ved hjælp af LED-lys, dels laser, og der er ingen bivirkninger eller smerter forbundet med behandlingen. Tvært imod skaber den den optimale energitilstand i cellerne. LLLT kan også anvendes til dyr, og nogle tandlæger benytter metoden som alternativ til bedøvelse. - Det har været et fantastisk år, siger Tina Harndahl om Clinic of Lifes år 1. Året har blandt andet budt på afholdelse af flere workshops i babymassage i Herning og Vejle, men Tina Harndahl har også har nået at uddanne sig til fodmassør.

- Nu tror jeg også, vi holder, smiler hun.

Med indflytningen i lokalerne på Chr. Bergsvej ser hun nye muligheder for klinikken, ikke mindst i samarbejdet med fysioterapeuterne, som hun ser sig selv som et godt supplement til. Også den indbyrdes faglige sparring med sine nye kolleger har hun store forventninger til, og med det tætte naboskab bliver det også langt lettere for patienterne, hvis der skal henvises fra den ene til den anden behandlingsform, som også kan fungere som supplement til hinanden.

Den øgede synlighed er en sidegevinst, Tina Harndahl med glæde tager med i købet, og derudover håber hun, at samarbejdet med fysioterapeuterne kan være med til at afmystificere LLLT-behandlingen, som ikke så få, der ellers var opgivet af sundhedssystemet, har haft stor glæde af.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce