Annonce
Vejle

Colliers International har styr på gågade-kvadratmeterne: Har fundet flere kvadratmeter til Normal

Annette Bay, Colliers International, har i 2020 mærket en stigende interesse for større lejemål i Vejles gågade. Foto: Flemming Larsen
Når Normal flytter i sit nye lejemål, er Colliers International igen inde i billedet. Mægleren leder efter en lejer til Normals nuværende kvadratmeter.

Vejle: Det var Colliers International, der tilbage i 2014 fandt butikskvadratmeterne til butikskæden Normal i Vejle.

Og det er da også erhvervsmægler Annette Bay, der har fundet de nye kvadratmeter.

- Da Normal åbnede i Vejle tilbage i 2014, var det butikskædens tredje lejemål i Danmark. Det har været spændende at følge kædens udvikling, siger Annette Bay.

Annonce

Hun har i alt fundet ikke færre end 30 lejemål til kæden rundt om i landet.

Stor interesse for Vejle

Ifølge Annette Bay har Colliers International i 2020 oplevet en stigende interesse for ledige lejemål i Vejles gågade.

Fire nye lejemål

Colliers International har i år formidlet følgende lejemål på Vejles strøg, i alt 2.487 kvadratmeter:

  • Nørregade 18C,  udlejet til Din Isenkræmmer
  • Torvegade 12, udlejet til Normal
  • Rådhustorvet 7, udlejet til Bog og Idé
  • Søndergade 3, udlejet til A'poke.

- Normal har siden åbningen i Vejle haft stor succes. Det gjorde, at de nu havde behov for større lokaler, så da muligheden for et stort og velindrettet lejemål lige over for deres nuværende lejemål opstod, var de ikke længe om at tage beslutningen om, at det skulle være deres fremtidige butik.

- Vi har gennem vores løbende dialog med både lokale butikker og landsdækkende kæder stor indsigt i behov for flytning af eksisterende butik eller åbning af nye butikker, så de får besked, når nye muligheder opstår, forklarer Annette Bay om den øgede interesse for Vejles gågade.

Annonce

Behov for flere kvadratmeter

Normal er et godt eksempel på, at flere af de udlejninger, som mæglerfirmaet har gennemført i år, har været til eksisterende lejere, som har haft behov for flere kvadratmeter.


Vi har i en årrække set, at de fleste butikker har haft ønsker om at gå ned i areal, så det er en spændende tendens, vi har set i 2020, hvor flere har ønske om at gå op i areal.

Annette Bay, erhvervsmægler, Colliers International


- Samtidig er det lykkedes for os at finde nye lejere til de buktikskvadratmeter, der flyttes fra, siger Annette Bay.

Hun nævner i den forbindelse "Din Isenkræmmer" - en ny butik i byen, som åbner i Nørregade 18 i de lokaler, hvor Decorate Shop tidligere boede til leje.

- Vi har i en årrække set, at de fleste butikker har haft ønsker om at gå ned i areal, så det er en spændende tendens, vi har set i 2020, hvor flere har ønske om at gå op i areal, lyder det fra mægleren.

Et andet eksempel er A'Poke.

- A’poke stiftede jeg første gang bekendtskab med, da jeg skulle finde et lejemål til deres drøm om at skabe et flot og inspirerende univers, hvilket de gjorde og fik så meget succes, at de skulle have mere plads - det var en spændende proces, da de i deres nye lejemål skulle kunne fortsætte A’poke-universet, siger Annette Bay - der nu skal finde en ny lejer til Normals nuværende butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
JELLING

Stor forening giver flot løfte: Jellings sportsfolk er klar til at arbejde gratis for at løbe festivalen i gang igen

Annonce