Annonce
Trekantområdet

Lukket: Middelfart-hoteller lukker midlertidigt ned på stribe

Comwell Kongebrogaarden er ind til videre lukket frem til den 31. marts. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Den danske hotelkæde Comwell har torsdag valgt at lukke sine to hoteller i Middelfart. Dermed er der kun to større overnatningssteder tilbage i kommunen.

Opdateret 20. marts klokken 14.30: Også Hotel Borgmestergaarden i Middelfart holder fortsat åbent og tilbyder 45 sengepladser i værelser, suiter og lejligheder med eget køkken. Indehaver Torben Scheel oplyser, at man ingen planer har om at lukke ned på grund af coronakrisen, da hotellet opererer uden reception og anden bemanding.

Middelfart: Comwell Kongebrogaarden og Comwell Middelfart er blandt de otte hoteller, Comwell torsdag har valgt at lukke ind til videre på grund af den seneste udvikling i corona-krisen.

Dermed er hovedparten af hotellerne i Middelfart Kommune lukket, da også Hindsgavl Slot, Severin Kursus- og Konferencecenter og Sinatur Sixtus og Hotel Park i Middelfart har valgt at stoppe driften resten af marts ind til videre. Kun Motel Lillebælt og Fjelsted Skov Hotel og Konference tager i øjeblikket imod overnattende gæster.

De øvrige seks lukkede Comwell-hoteller er Comwell Holte, Comwell Sorø, Comwell Korsør, Comwell Klarskovgaard, Comwell Kellers Park og Comwell Rebild Bakker. Desuden lukker Comwells venue, Centralværkstedet, i Aarhus også midlertidigt.

Comwell oplyser i en pressemeddelelse, at alle nævnte steder er blevet lukket torsdag klokken 10.00 og åbner igen tirsdag 31. marts klokken 10.00 - dog forudsat, at der ikke kommer yderligere påbud fra regeringen.

Der vil fortsat være åbent på Comwells hoteller i Odense, Aarhus, Aalborg, Køge, Kolding, Helsingør og Roskilde.

Annonce

Følger regeringens anvisninger

- Vi har fuld tillid til regeringens og Sundhedsstyrelsens tiltag og har hele tiden fulgt deres anvisninger. Nu står vi så overfor en række nye påbud og initiativer, der ganske enkelt ikke gør det muligt at drive vores hoteller. Så når der nu foreligger et forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer, så rammer det selvfølgelig vores forretning særdeles hårdt. Men det vigtigste er, at vi udviser samfundssind og følger regeringens tiltag i bekæmpelsen af coronasmitten herhjemme, siger koncernchef, Peter Schelde.

På spørgsmålet om de økonomiske konsekvenser af nedlukningen af koncernens otte hoteller og Centralværkstedet svarer Peter Schelde:

- Det er selvsagt alvorligt, når mere end 90 procent af omsætningen forsvinder stort set fra den ene dag til den anden. Vi er i øjeblikket i fuld gang med at vurdere regeringens hjælpepakker, men jeg er dog bekymret for, at de ikke er tilstrækkelige. Derfor gør vi brug af alle de værktøjer og muligheder vi har for at bringe Comwell bedst muligt igennem denne ekstraordinære situation. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at holde hånden under vores medarbejdere. Men på trods af regeringens hjælpepakker, så kommer vi desværre til at tilpasse vores organisation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce