Annonce
Erhverv

Container-kontorer åbner Spinderihallerne for nye lejere

Sådan cirka kommer det nye miljø ved Spinderihallerne til at tage sig ud. De nye containere betyder, at også etablerede virksomheder kan leje sig ind ved Spinderihallerne. Illustration: Container Living

Lene Lawaetz, chef i Spinderihallerne, ser frem til at kunne tilbyde lejere udefra lokaler i de nye containere.

Vejle: For Spinderihallerne giver de kommende kontor-containere en længe ønsket mulighed for at tilbyde mindre virksomheder en plads tæt på det kreative miljø i de gamle bomuldsspinderier i Vejles vestby.

- Vi har mange henvendelser fra virksomheder, som gerne vil ind i Spinderihallerne, som vi må afvise. De vil gerne herned for at være tæt på de kompetencer, der er her, men i dag må vi sige nej til dem, fordi der ikke er tale om iværksættervirksomheder. De kommende kontorer kan vi derimod leje ud til alle, fortæller innovationschef Lene Lawaetz.

Hun ser desuden frem til, at også de nuværende lejere får mulighed for at blive, selvom deres oprindelige lejekontrakter udløber.

- De iværksættere, som lejer sig ind i Spinderihallerne, kan kun bo her i fire år, så ophører deres lejekontrakt, og den kan ikke forlænges. Nu får vi mulighed for at tilbyde dem et nyt lejemål her, fortæller Lene Lawaetz.

Annonce
Lene Lawaetz, innovationschef i Spinderihallerne, ser frem til at få mulighed for at få flere lejere ind på området. Arkivfoto

Mindre anarki på p-pladserne

På lidt længere sigt håber Lene Lawaetz, at containerne kan "lokke" investorer til Spinderigade.

- Ideen er at gøre en privat investor opmærksom på, at der er interesse fra virksomhederne for at komme herned at være, og at det vil give god mening at bygge noget stationært og blivende her, siger Lene Lawaetz.

Selvom containerne stilles op på de arealer, som i dag benyttes til parkering, understreger Lene Lawaetz, at der ikke bliver færre p-pladser ved Spinderihallerne i sidste ende.

- I dag er der mere eller mindre anarki på parkeringsarealerne. Man kan sige, at vi sætter det i system, som tidligere ikke har været sat i system, og på den måde får vi lige så mange p-pladser som vi har i dag, fortæller Lene Lawaetz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Tilsynssag: Når man ender i denne situation, er der selvfølgelig noget, man ville ønske, at man havde gjort anderledes

Annonce