Annonce
Erhverv

Coop hyrer konkurrent til at aflaste Vejle-firma

Coldstar i Vejle får nu hjælp af naboen på Kristian Skous Vej til at løse krisen med at få tilstrækkelig med frostvarer ud til Coop. Arkivfoto

Vejlensiske Coldstar, der er udpeget som synderen i Coops frostkrise, får nu hjælp af konkurrent efter Coop hyrer tre andre leverandører til at tage presset af det lokale frysehus.

Annonce

Vejle: Coop hyrer nu hjælp udefra for at få løst den månedlange krise, som har betydet, at koncernens 1200 butikker har manglet frostvarer fra det vejlensiske frysehus Coldstar.

Det fortæller Coops informationsdirektør Jens Juul Nielsen.

- Vi har, for at tage noget af presset af Coldstar, lavet aftaler med tre andre leverandører, som hjælper til, indtil Coldstar har helt styr på situationen, fortæller Jens Juul Nielsen.

Han bekræfter, at en af de tre eksterne leverandører er Claus Sørensen, Vejle, der ligesom Coldstar har frysehus på Kristian Skous Vej. Claus Sørensen har adresse i nummer 1, mens Coldstar har adresse i nummer 6.

Annonce

-Tæt på normalsituation

Jens Juul Nielsen fortæller, at de tre eksterne leverandører har været hyret ind i "et par uger".

- Vi er nu meget tæt på at være tilbage på den normale leveringssituation. Vi er oppe på, at 90 procent af leverancerne nu når frem til butikkerne, siger Jens Juul Nielsen.

Han tilføjer, at det er flere ting, der er gået galt og som er skyld i den frostkrise, der har betydet, at kølediskene i de 1200 Coop-butikker har været halvtomme i store dele af november.

- Det har været en stor mundfuld for Coldstar at få 1200 ekstra butikker ind. Der har været håndteringsmæssige problemer med at få varerne hurtigt nok ind på hylderne og ind i systemet, så man kunne få dem hurtigt ud igen og der har været systemmæssige problemer med blandt andet it-systemet, fortæller Jens Juul Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Husk at sortere: Eksplosion i skraldebil skyldtes gasflasker

Annonce