Annonce
Jelling

Corona-alarm afblæst: Hjemsendte børn vender tilbage

Tirsdag, onsdag og torsdag var det muligt at blive testet for coronavirus ved Byens Hus i Jelling. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Jelling: Fredag morgen kunne de 87 elever på Bredagerskolens 7. årgang returnere til skolen efter have været hjemme siden mandag. De blev sendt hjem, fordi en lærer på årgangen blev testet positiv for coronavirus. Siden er alle elever testet, og ingen er positive. Og den lærer, som først blev testet positiv, har fået taget en ekstra test, der gav det modsatte resultat.

- Det har vist sig, at testen nu er negativ. Derfor har vi også informeret forældrene om dette for at skabe mere tryghed. Man kan undre sig over, at læreren først testes positiv og derefter negativ, men lige meget hvad har vi handlet på den rigtige måde, siger skoleleder på Bredagerskolen, Lance Luscombe.

Også i daginstitutionen Mariehønen er man ved at være fuldtallig igen, siger leder Lene Berg Fallesen. Her blev 26 børn og tre ansatte sendt hjem mandag. Tirsdag, onsdag og torsdag var Region Syddanmarks covid-19-testbiler parkeret ved Byens Hus i Jelling. Adskillige blev testet, men det er ikke muligt for regionen at oplyse, hvor mange tests der præcist blev foretaget i løbet af de tre dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Stor efterskole har sendt 200 elever og 40 ansatte hjem: Men undervisningen kører for fuldt blus

Vejle

Mere end 4000 testet på en uge: Så lang er corona-køen i Spinderihallerne

Annonce