Annonce
Vejle

Corona-bivirkning: Tissetrængende i knibe

Vi beklager - lyder det på skiltet fra Vejle Kommune til de tissetrængende ved ishuset på Ibæk Strandvej. Foto: Kaare Johansen
Kommunens toiletter er lukket i disse uger på grund af smittefaren - Bryggens holder dog døren til aftrædelseslokalerne åben
Annonce

Vejle: Folk med små blærer har endnu en grund til at holde sig hjemme i disse corona-tider.

Risikoen for smitte har fået Vejle Kommune til at lukke alle offentlige toiletter. Skilte ved toiletterne fortæller, at de er lukket på ubestemt tid. Folk, opfordres samtidigt til at tage affald med hjem fra deres udflugt til stranden. Skraldespandende bliver nemlig heller ikke tømt i disse uger.

Helt overordnet beklager kommunen tingenes tilstand men opfordrer til samfundssind:

- Lad os sammen komme godt igennem dette, lyder det på opslaget, hvor alle samtidigt bliver henvist til at følge udviklingen på kommunens hjemmeside eller via Facebook.

Annonce

Bryggen har flyttet afspærring

I Vejles midtby har de offentlige toiletter under Rådhuset været lukket i længere tid på grund af renovering. Derfor er der ikke meget forandring på det punkt. Her er der dog lindring at hente i butikscenteret Bryggen.

Selvom centret stort set ligger øde hen, fordi butikkerne i det store indkøbsmekka er lukkede - bortset fra Kvickly og Matas - holder centret stadig toiletterne åbne, kunne avisens udsendte konstatere mandag. Torsdag i sidste uge var gangen ned mod toiletterne spærret - men nu gælder afspærringen først efter indgangen til aftrædelseslokalerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce