Annonce
Børkop

Corona kan ikke lægge sommerkoncerterne ned: - Vi trænger til musik og godt vejr

Rattle Snakes åbner dette års sommerkoncerter ved Børkop Vandmølle med et mix af country, folk, rock og pop. Pr-foto: Rattle Snakes
Sommerkoncerterne på Børkop Vandmølle var ellers blevet aflyst af corona, men et håb om ændrede regler i forsamlingsforbuddet har tændt nyt håb.
Annonce

Børkop: De planlagte sommerkoncerter på Børkop Vandmølle var blevet aflyst af corona, men mulige ændringer i forsamlingsforbuddet fra 8. august har tændt et lys hos koncertarrangøren, der vil holde årets første sommerkoncert 9. august for 200 mennesker.

- Vi trænger til lidt godt vejr og lidt god musik, siger Niels Poulsen fra Lions Club Børkop, der står for at arrangere koncerterne.

At der kun må være 200 mennesker til en gratis koncert for 26. år i træk efter "først-til-mølle-princippet" kræver planlægning.


Vi stiller borde og stole op til 200 mennesker, og når der så er fyldt, så vil vi sætte skilte op og have folk på til at sige, at alt er optaget.

Niels Poulsen.


- Vi stiller borde og stole op til 200 mennesker, og når der så er fyldt, så vil vi sætte skilte op og have folk på til at sige, at alt er optaget. Der er jo mange, der har savnet at komme ud og høre musik, så det er vigtigt, at vi får sagt stop i tide, siger Niels Poulsen, der påpeger, at bordene vil stå med behørig afstand.

Annonce

Klar fra klokken 11

- Restauranten er vant til at overholde alle sundhedsmyndighedernes regler med de 100 mennesker, som der må være nu, så det er jeg sikker på, at der er helt styr på, siger han.

Første koncert bliver med Rattle Snakes søndag 9. august klokken 13-15, men arrangøren forventer, at koncertgængerne allerede vil dukke op fra klokken 11 for at sikre sig en plads og være klar til spisningen klokken 12. Med håbet om de regler kan en aflysning veksles til en udskydelse.

- Der skulle have været to koncerter i juni og to i august, og det er så dem i juni, vi har flyttet til september, siger Niels Poulsen.

Antallet af gæster er dog meget afhængigt af vejret, og at reglerne om at forsamle sig ændres til det ventede.

- Måske hæver de ikke forsamlingsforbuddet, og så er vi lidt på den, men så må vi bare aflyse, men jeg krydser fingre for, at det hele går godt, siger Niels Poulsen.

Program for sommerkoncerter:

Søndag 9. august: Rattle Snakes

Søndag 16. august: Neanders

Søndag 6. september: Sunset Alley

Søndag 16. september: Paul Harrison Band

Musikken begynder klokken 13 og er et samarbejde mellem Vejle Kommunes Kulturforvaltning, Børkop Vandmølle og Lions Club Børkop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce