Annonce
Vejle

Corona på plejehjem i Vejle: To beboere er syge og indlagt

Den etage på Holmegården, hvor de bor, er ifølge Vejle Kommune blevet isoleret, og personalet på afdelingen kommer ikke andre steder i huset. Arkivfoto
To beboere på Plejecenter Holmegården er smittet af coronavirus og lige nu indlagt på Kolding Sygehus.
Annonce

Vejle: To beboere på Plejecenter Holmegården ved havnen i Vejle er smittet af coronavirus og lige nu indlagt på Kolding Sygehus.

Det betyder, at den etage, hvor de bor, er blevet isoleret, og personalet på afdelingen kommer ikke andre steder i huset. Det skriver Vejle Kommune i en pressemeddelelse.

Der er blevet gjort ekstra rent, og alle beboere og personale med symptomer vil blive testet for den verdensomspændende sygdom. Alle pårørende til beboerne på etagen er informeret. - Jeg er ked af, at coronavirus nu har ramt et af vores plejecentre, udtaler borgmester Jens Ejner Christensen (V). - Vi har hele tiden vidst, at vi en dag stod i denne situation, selvom vi gør alt, hvad vi kan for at isolere og beskytte vores svageste og mest udsatte borgere. Det er meget trist både for de to borgere, der nu ligger på sygehuset, og for deres pårørende, tilføjer han i pressemeddelelsen.

Vi har hele tiden vidst, at vi en dag stod i denne situation, selvom vi gør alt, hvad vi kan for at isolere og beskytte vores svageste og mest udsatte borgere.

Jens Ejner Christensen (V), borgmester

Annonce

Beboere og personale påvirket

Jens Ejner Christensen håber ikke, at smitten har bredt sig til andre beboere.

- Smitten på plejecentret understreger, at vi skal gøre alt for at forhindre, at denne uhyggelige virus breder sig, understreger borgmesteren. - Det, at vi nu har fået smitten ind på plejecentret, påvirker selvfølgelig både beboere og medarbejdere rigtig meget, og vi vil gøre alt for at tage ekstra god hånd om både beboere og de pårørende, siger områdeleder Anne-Marie Bentzen i pressemeddelelsen. - Vi er selvfølgelig ekstra opmærksomme på, om beboere eller medarbejdere får symptomer, der kan pege mod Coronavirus. Vi har også ekstra medarbejdere, som står klar til at tage over, hvis plejecentret har behov for ekstra hænder, eller hvis vi har medarbejdere, der skal i karantæne, påpeger hun.

Plejecenter Holmegården ligger på Holmen 18 bag Føtex ved havnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Street Art-festival vender tilbage

Give For abonnenter

Præsten skiftede Ringive ud med Los Angeles: - Der er meget, Biden skal reparere

Annonce