Annonce
Billund

Corona sender håndboldherrerne på juleferie: Lørdagens kamp i 1. division er aflyst

Kristoffer Jessen og de øvrige Grindsted-spillere kommer alligevel ikke i kamp på lørdag. Hjemmekampen mod HEI er udsat, da tre Grindsted-spillere og et par ledere er testet positive for covid-19, mens flere andre har symptomer. Dermed kan holdet gå på vinterferie på fjerdepladsen i 1. division. Arkivfoto: John Randeris.
Tre spillere og to ledere er testet positive for covid-19, mens flere spillere derudover har symptomer. Dermed er Grindsted GIF's hjemmekamp på lørdag i håndboldens 1. division mod HEI udsat til januar.

Grindsted: Årets sidste kamp er spillet for Grindsted GIF's håndboldherrer i 1. division. På lørdag skulle holdet ellers have spillet årets sidste kamp hjemme i Lynghallen mod Aarhus-holdet HEI, men det opgør har en række positive coronatests sat en stopper for.

- Jeg spurgte HEI i går, hvad de tænkte om det. Deres træner, Ryan Zinglersen, er et meget sympatisk menneske, så han vendte lynhurtigt tilbage med en anden dato, hvor vi kan spille, siger Grindsted-træner Flemming Pedersen.

Han og spillerne skal derfor møde HEI tirsdag den 25. januar på hjemmebanen i Lynghallen.

Annonce

- Vi ville gerne have skubbet den helt hen til marts, for det ville passe bedst i forhold til vores eget program. Men det syntes Dansk Håndbold Forbund ikke, at vi skulle, og jeg gider slet ikke bruge et eneste sekund på at finde ud af, hvad den gode grund er til det, siger Flemming Pedersen.

Sportsmanship

Tre Grindsted-spillere samt et par ledere er testet positive, og flere spillere har desuden symptomer. Det er færre end de seks smittede spillere, som er grænsen for at kræve en kamp flyttet, men HEI har alligevel valgt at komme Grindsted GIF i møde og finde en anden spilledato.

Jeg kan ikke rose HEI nok for deres sportsmanship. Det er virkelig sejt, at de går med til det.

Flemming Pedersen, træner, Grindsted GIF

- Jeg kan ikke rose HEI nok for deres sportsmanship. Det er virkelig sejt, at de går med til det. De har selv oplevet tidligere på sæsonen at blive frataget to point for en lille teknikalitet, så det er vildt, at de alligevel udviser den form for storsind. Det har jeg virkelig respekt for, siger Grindsted-træneren, som er mere end glad for, at Aarhus-holdet ikke stod på sin ret til at gennemføre kampen på lørdag, selvom det kunne have givet dem selv en betydelig fordel.

- Det ville blive et problem at skulle ud og spille, når vi ikke har trænet hele ugen, og vi ville jo komme til at undvære spillere. Eneste forstærkning kunne være, at holdet også skulle undvære mig, for jeg er også testet positiv, lyder det med et grin fra Flemming Pedersen.

Dermed skal Grindsted GIF ikke i aktion igen før lørdag den 22. januar, hvor Ajax København kommer på besøg i Lynghallen. Den lange julepause kan holdet bruge på at glæde sig over, at der trods et nederlag i det, der blev årets sidste kamp, er blevet hentet flere point, end nogen på forhånd kunne have forlangt.

Grindsted GIF kan holde juleferie på fjerdepladsen i 1. division.

Annonce
Jelling Musikfestival For abonnenter

Andreas Odbjerg og Tobias Rahim: To store mænd spillede på to alt for små scener

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Højgravid kvinde og mindre barn i alvorligt færdselsuheld: Tre personer sendt på skadestuen

Vejle For abonnenter

Mågekoloni er brast sammen: Derfor har flere tusind truede hættemåger forladt Vejle - John ærgrer sig, mens andre er glade

Kultur

For 50 år siden fik grand prix-stjernen fra Ansager sin debut i barndomsbyen: - Jeg spillede og sang af hjertets lyst, og det er jo aldrig en dårlig indgang til tingene

Erhverv For abonnenter

Her render de ansatte ikke af pladsen: Martin og Frank fejrer jubilæum som mekanikere

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Vejle

Afstemnings-fadæse i Vejle: Flere mødte en lukket dør, da de ville brevstemme - kommunaldirektøren kalder fejlen for 'noget uheldig'

Billund For abonnenter

Billund Lufthavn har forslag, der kan gøre det lettere for rejsende at komme til Aarhus: Derfor siger borgmesteren nej tak

For abonnenter

Fynbo med fem robotfirmaer: Søren Juul køber op og skyder mange flere penge ind i robotterne

Alarm 112

Taxatur fra Jelling Musikfestival endte med at koste 6000 kroner: Nu er sagen meldt til politiet

Ministerium vil sælge bolig i New York på 353 kvadratmeter

Debat For abonnenter

Hvad så, din lille gris af en festivalgæst? Avisens selvudråbte 'gammelsmølf' opfordrer dig til at gøre som tyskerne

Kultur For abonnenter

Han var ved at dø, og konen samlede ind til en ny lever: Hukommelsen forsvandt, og han skulle lære at gå og spille guitar igen: Fredag bragede han tilbage i Jelling efter 32 års fravær - så anmelderens briller duggede

Kultur

Breinholt bliver rørt over at se nye festivalgæster, men han mener én ting burde forbydes: - Hvis du er for gammel til at tage på festival, så skal du holde dig væk

Annonce