Annonce
Kultur

Corona-sikker kultur: Køb en bog og få forfatteren med gennem brevsprækken

Byens Forlag sender lørdag en forfatter med ud til bogkøbere, der får et kapitel læst op gennem brevsprækken. Foto: Byens Forlag
Køber du en bog hos Byens Forlag, sender forlaget en forfatter med ud til coronasikker oplæsning på lørdag.
Annonce

Vejle: Coronatiden tvinger mange butiks- og erhvervsdrivende til at tænke kreativt, når de skal i kontakt med kunderne.

Det gælder også hos Byens Forlag, der ligger i Rådhuspassagen, men som nu tilbyder at bringe litteraturen ud til vejlenserne i corona-boblens mørke, hvor mange savner de kulturoplevelser, efteråret plejer at være rig på.

På lørdag kan man bestille en oplæsning fra en lokal forfatter, der læser op - ind ad brevsprækken.

Annonce

Tiden kalder på pudsigheder

- Underlige tider kalder på pudsige ideer. Derfor synes vi, det er sjovt at lave noget utraditionelt, hvor man skaber et kort og vedkommende møde over bøgerne i den virkelige verden. Vi kommer så tæt på hinanden, vi kan, uden at gå på kompromis med sikkerheden og myndighedernes anbefalinger, siger forlægger Thomas Aagaard Skovmand i en pressemeddelelse.

Har man ikke en brevsprække i sin hoveddør, kan en døråbning eller et åbentstående vindue også bruges til oplæsning, som kan foregå i tidsrummet fra klokken 10 og 17.


Det er sjovt at lave noget utraditionelt, hvor man skaber et kort og vedkommende møde over bøgerne i den virkelige verden.

Thomas Aagaard Skovmand, forlægger og forfatter


Vejlenserne kan blandt andre få besøg af børnebogsforfatter Marcus "Skovfar" Øland med sin spritnye bog "Hakke Hans lægger et æg", der er skrevet på rim og fyldt med humor for de mindste.

Annonce

Et anderledes møde

- Jeg tror, det bliver en sjov og anderledes måde at møde hinanden på. Jeg har i hvert fald tænkt mig at diske op med lidt højtlæsning, et par mal-selvtegninger og ballondyr til børnene, når jeg kommer rundt, fortæller forfatteren.

Thomas Aagaard Skovmand, der udover at agere forlægger også er forfatter, vil komme på besøg med sit bidrag til kriminovellesamlingen "Mord i dit hjem", der foregår i Vejle.

Prisen for oplæsning inklusiv bog er 400 kroner, og man bestiller via forlagets hjemmeside.

Byens Forlag har før stået bag skæve events som oplæsninger i et kirketårn, i en fængselscelle og på toiletter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce