Annonce
Vejle

Corona skubber konservatives generalforsamling

Viceborgmester Dan Arnløv Jørgensen er en af de konservative byrådskandidater, der stadig mangler at få sit kandidatur officielt bekræftet på en generalforsamling. Arkivfoto: Leif Baun
Den lokale partiforening har fået lov at udsætte den vedtægtsbestemte generalforsamling til et tidspunkt, hvor medlemmerne kan mødes fysisk.
Annonce

Vejle: Generalforsamlinger skal helst foregå fysisk.

Med det udgangspunkt har konservative landet over ifølge lokalformand Bent Eskesen fået dispensation til at udsætte de lokale generalforsamlinger og opstillingsmøder i valgåret 2021.

- Vi har ikke sat dato på endnu. Men meget tyder jo på, at der kan gå tre måneder, før det bliver muligt at mødes, siger Bent Eskesen.

Generalforsamlingen var planlagt til mandag den 25. januar - men det er umuligt at gennemføre på grund af forsamlingsforbuddet. Men ifølge formanden for de cirka 170 konservative partimedlemmer i Vejle Kommune, er der ikke panik. Der er tid nok til at få afviklet de valg, der er nødvendige i forhold til byråd og regionsråd.


Ved sidste generalforsamling var vi 123 medlemmer - nu er vi 172, så man må sige, at vi rider med på den landspolitiske bølge.

Bent Eskesen, lokalformand for de konservative


- Fra bestyrelsen har vi jo allerede nomineret Dan Arnløv (konservativ viceborgmester - red.) som spidskandidat. Vi har også omkring 10 kandidater klar til byrådet. Vi mangler godkendelsen fra medlemmerne og at få prioriteret kandidaterne til opstillingslisten, siger Bent Eskesen.

Annonce

Partiforening vokset markant

Selvom generalforsamlingen er udsat til senere, er en del af det formelle på plads - blandt andet regnskabet for det forgangne år. I den forbindelse kan partiforeningen glæde sig over ekstra kontingentkroner:

- Ved sidste generalforsamling var vi 123 medlemmer - nu er vi 172, så man må sige, at vi rider med på den landspolitiske bølge. Lige nu er der medvind politisk og det mærker vi, siger lokalformanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de nyeste corona-tal for Vejle her: Smittetallet stiger stadig - godt hjulpet på vej af B117

Give

Millionarv sender klokkespil til Give

Annonce