Annonce
Erhverv

Corona tog livet af butikken Blomster, Fritid og Kunst

Elisabeth Victoria Muhlig og hendes kæreste, Bjarne Kristensen, har efter et ultrakort ophørsudsalg lukket deres fælles butiksprojekt, Blomster, Fritid og Kunst på Ørbækvej mindre end et halvt år efter åbningen. Arkivfoto: Mikael Lund
Annonce

Brande: Det blev til mindre end et halvt års levetid for Blomster, Fritid og Kunst på Ørbækvej.

15. juli slog Elisabeth Victoria Muhlig og hendes kæreste, Bjarne Kristensen, efter et par måneders tilløb dørene op til butikken Blomster, Fritid og Kunst (BFK) på Ørbækvej i de lokaler, Wine N’Fun forlod for at flytte i ”bofællesskab” med Tøjeksperten på Storegade, men nu er reolerne ryddet for varer og butikken lukket igen efter et kort ophørsudsalg.

Det var i mere end en forstand coronaen, der fik skovlen under butikken, forklarer Bjarne Kristensen. Dels blev Elisabeth selv ramt af virussen før jul og gik derfor glip af det meste af julesalget. Og dels fik de seneste opstramninger af restriktionerne fra regeringen parret til at miste den sidste tro på butikkens fremtid.

– Vi havde nok ikke lukket, hvis vi havde vidst, at det var ovre om to-tre måneder, lyder det fra Bjarne Kristensen, der sideløbende har passet sit job som gulvlægger.

Elisabeth Victoria Muhlig selv bliver heller ikke arbejdsløs trods butikslukningen; hun fortsætter med at binde blomster for Føtex i henholdsvis Ikast og Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Transportminister ser kun én mulig linjeføring for Hærvejsmotorvejen: - Men jeg er klar til at droppe alle seks

Vejle For abonnenter

Sofies forældre efter tiltalen om uagtsomt manddrab: Vi er lettede - men også skuffede

Vejle

Få overblikket over Sofie-sagen her: Fra dødsfaldet i sommeren 2019 til retssag

Annonce