Annonce
Ikast-Brande

Corona-virus ødelagde ikke glæden i børnehaven

Personalet i Skovhuset fik en kurv med guf og chokolade som tak for deres indsats med at få corona-reglerne til at fungere. Gave-overrækkerne var fra venstre forældrene Nanna Skov Larsen og Pernille Anna Knudsen, og det er pædagog Connie Damborg, der tager imod, mens kollegerne Jan Kjærsgaard og Anette Eeg Andersen ser til. Foto: Peter Hald
Forældre sagde tak til børnehave-personale, der har vist overskud og fået corona-reglerne til at fungere godt.

Nr. Snede: Corona-epidemien har i høj grad ændret dagligdagen i børnehaverne. Men selv om der er kommet mange nye rutiner og regler for at reducere smitte-risikoen, så kan det godt lade sig gøre at skabe en munter og hyggelig hverdag alligevel i børnehaverne.

Det fremhæver Pernille Anna Knudsen, formand for forældrebestyrelsen i Højderyggens Daginstitution, som Skovhuset er en del af.

- Personalet har vist overskud og leget de nye regler ind i hverdage, fortæller Pernille Anna Knudsen.

Annonce

Gave til personalet

For at vise deres tilfredshed ville forældrene gerne give en gave til personalet. En af forældrene Nanna Skov Larsen, tog initiativet til at arrangere en indsamling blandt forældrene, og tirsdag 30. juni var hun sammen med Pernille Anna Knudsen med til at overrække gaven - en kæmpestor kurv med slik og chokolade.


Vi vil gerne bare sige tak

Pernille Anna Knudsen, bestyrelsesformand


Når forældrene lige havde valgt den dato, så skyldes det, at forældrene normalt arrangerer en afslutningsfest for børnene, før de ældste børnehavebørn skal i skole. Men i år kunne forældrene ikke være med til afslutningen på grund af corona-reglerne, så i stedet blev det til en gaveoverrækkelse uden det store voksenmylder.

- Vi vil gerne bare sige tak. Både børn og forældre føler sig trygge og glade, og det skyldes blandt andet, at institutionen hele tiden har sørget for god information, understregede Pernille Anna Knudsen.

Medarbejderne i Skovhuset blev meget glade,  og kvitterede med et "tak for lån af børnene - de er bare super".

- Vi kan jo ikke give rigtige krammere, så I må nøjes med luftkrammere, lød det muntert fra pædagogassistent Anette Eeg Andersen.

Annonce

Hygiejnen i top

Dagtilbudsleder Marianne Nielsen kan konstatere, at de forskellige foranstaltninger har virket godt i de institutioner, der hører under Højderyggens Daginstitution.

Bort set fra et enkelt tilfælde i vuggestuen i Ejstrupholm er man øjensynligt sluppet for corona-smitten. I forrige uge konstaterede man, at en medarbejder i vuggestuen i Ejstrupholm var testet positiv for corona, men to runder med efterfølgende test viste, at den pågældende medarbejder var den eneste ansatte, der var blevet ramt.

Formanden for bestyrelsen i Højderyggens Daginstitution, Pernille Anna Knudsen, lægger vægt på, at personalet har været gode til at informere forældrene og fået hverdagen i institutionerne til at fungere godt trods corona-restriktionerne. Foto: Peter Hald

Både Marianne Nielsen og forældrene udtrykker lettelse over, at små børn ikke er modtagelige overfor corona-virus i samme grad som voksne, men det er stadig vigtigt med ekstra god hygiejne, for risikoen er der stadig.

At både børn og voksne er blevet gode til at holde hygiejnen i top har også medført, at antallet af almindelige "snotnæser" er blevet stærkt reduceret.

- Vi håber, at de gode vaner hænger fast, og jeg synes også, at vi som voksne er blevet bedre til at undgå smitte. Det der med at tage på arbejde, selv om man er syg, er der i hvert fald mange, der er holdt op med, lyder det fra Nanna Skov Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Erhverv

Gyvelborg fik shelterpladser

Annonce