Annonce
Vejle

Coronakrisen sender DM-semifinale til Vejle

Triangle Razorbacks spiller lørdag DM-semifinale mod Copenhagen Towers - kampen er flyttet til Vejle på grund af coronakrisen. Arkivfoto: Ole Nielsen
Triangle Razorbacks får på grund af skærpede coronarestriktioner i københavns-området hjemmebane, når der lørdag spilles DM-semifinale.
Annonce

Vejle: Triangle Razorbacks får fordel af hjemmebane, når der lørdag spilles DM-semifinale i amerikansk fodbold.

Towers stod ellers som vinder af grundspillet med hjemmebanefordelen i semifinalen, men på grund af de skærpede coronarestriktioner i københavns-området rykkes kampen til Vejle.

- I København er forsamlingsforbuddet sænket til 50 personer, og så lader det sig ganske enkelt ikke gøre at gennemføre en kamp med det antal spillere, vi har brug for, siger Kostas Panayotis, bestyrelsesmedlem i Triangle Razorbacks.

Copenhagen Towers spiller sine hjemmekampe i Gentofte, og et alternativ var, at Towers rykkede kampen ud på Sjælland.

Men i stedet besluttede Towers og Razorbacks i fællesskab, at kampen spilles i Vejle.

- DAFF (Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, red.) ønskede ikke at blande sig, hvis ellers klubberne kunne blive enige, og det kunne vi, siger Kostas Panayotis.

Annonce

Lidt højere tilskuertal

Triangle Razorbacks spiller sine hjemmekampe på Vejle Atletik Stadion, og til sæsonens tidligere hjemmekampe måtte der på stadion være 500 personer, når alle blev talt med.

Antallet bliver lidt højere til lørdagens DM-semifinale, da Razorbacks ved den lejlighed får mulighed for at følge de regler, som gælder for Superligaen i fodbold.

Dog bliver der ikke tale om, at stadion opdeles i sektioner, og derfor bliver tilskuertallet fortsat beskedent i forhold til de tal, Razorbacks normalt har til en DM-finale.

- Vi holder spillerne og folkene omkring de to hold adskilt fra alle andre på stadion, og det betyder, at vi får plads til flere, siger Kostas Panayotis og fortsætter:

- Første og fremmest betyder det, at vi får plads til flere frivillige hjælpere, og det vil vi gerne for at sikre end god afvikling af kampen.

Kampen på Vejle Atletik Stadion begynder klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Spritbilist afsløret på Vesterbrogade

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Annonce