Annonce
Kultur

Coronavirussen vandt: Bryan Adams udskyder koncert i Vejle

Den canadiske rockmusiker Bryan Adams har aflyst flere koncerter, blandt andet den i Spektrum Vejle 20. marts. Arkivfoto: Kim Haugaard
Canadiske Bryan Adams har fået aflyst fire koncerter, der skulle holdes næste uge. Det rammer blandt andet koncerten i Spektrum i Vejle.
Annonce

Vejle: Koncerten med Bryan Adams, der skulle finde sted i Vejle Spektrum 20. marts, er udsat. Det meddeler kunstneren selv på sin Twitter-konto.

Koncerten var udsolgt med cirka 5500 gæster.

Bryan Adams skriver i dansk oversættelse:

"På grund af Covid-19-virussen har lokale myndigheder aflyst mine koncerter i Stavanger i Norge og alle shows i Danmark i næste uge. Jeg er meget ked af dette. Der kommer senere nye datoer for afvikling af koncerterne."

Det er bemærkelsesværdigt, at sangeren skriver, at myndighederne har aflyst koncerterne. I skrivende stund mandag eftermiddag er der ikke meddelelse om, at de danske myndigheder er kommet med den slags påbud.

Direktør i Vejle Musikteater Mette Kier oplyser, at koncerten er flyttet til lørdag den 16. maj.

Kære læser: Vi har valgt at gøre alle artikler om coronavirussen gratis for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for.

At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund.

Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores betalings-historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce