Annonce
Billund

Coronavirus: Lalandia holder gæstetal på 1000 i Aquadome ad gangen

Lalandia i Billund lukker i den kommende tid "kun" 1000 mennesker ind i Aquadome ad gangen for at undgå større forsamlinger. Arkivfoto: Joan Anette Karlsen
Normalt kan der være 2000 gæster i Aquadome i Lalandia i Billund ad gangen, men på grund af smittefaren for coronavirus har ledelsen valgt at følge sundhedsmyndighedernes anbefaling og kun lukke 1000 gæster ind ad gangen.

Billund: Også i Lalandia i Billund tager man sine forholdsregler i forhold til at undgå udbredelsen af coronavirus. Her har man valgt at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at undgå større forsamlinger på mere end 1000 personer. Det betyder, at der bliver lukket for tilgang til Aquadome, når der er kommet 1000 personer ind.

På deres hjemmeside skrive forlystelsen, at der løbende bliver givet adgang, når der er plads, og at gæsternes og medarbejdernes sikkerhed har højeste prioritet.

- Vi har valgt at henvise vores gæster til andre forlystelser for eksempel Monkey Tonkey Land og vores skøjtehal gratis, og så kan de komme ind i vandland lidt senere, når der er plads, siger Jan Harrit, direktør for forlystelsen i Billund.

Han har også lukket for salg af dagsbilletter til Aquadome lørdag og søndag i marts måned.

- Så det er dem, der har booket et ferieophold, der har fortrinsret, siger han, der bruger denne weekend til at gøre sig forskellige erfaringer.

For eksempel er der blevet åbnet en time tidligere i Aquadome lørdag morgen.

- Der vil være plads til alle, for man er jo ikke i Aquadome hele dagen, siger Jan Harrit, der ikke oplever, at interessen for at bestille ophold hos Lalandia falder.

- Vi har skrevet ud til alle de gæster, der kommer i den kommende tid, og det havde vi en del opkald omkring i går (fredag, red.), siger Jan Harrit, der endnu ikke kan sige, hvilke konsekvenser det vil få for Lalandia at tage ekstra forholdsregler.

- Det er klart, at vi mister noget omsætning, men nu må vi se, hvordan det går, når marts er overstået, siger Jan Harrit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Nye ordrer sil Siemens Gamesa

112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce