x
Annonce
Kultur

Coronavirus: Lindberg Dining hårdt ramt - men kæmper videre

Lasse Lindberg lukker ned for selskaber og restaurant i 14 dage på Diagonalkroen, men man kan hver dag i perioden købe dagens ret som take-away. Foto: Jim Hoff
Torsdag morgen og formiddag kimede telefonerne i ét væk på Diagonalkroen hos Lasse Lindberg fra Lindberg Dining. Det var dårlige nyheder over én kam, da den ene aflysning af fester og arrangementer afløste den anden, og det går hårdt ud over kroens omsætning.

GIVE: Et sted mellem 20 og 25 selskaber, arrangementer og bordbestillinger røg torsdag morgen nådesløst ud af ordrebogen hos Lindberg Dining på Diagonalkroen i Give som en konsekvens af de dekreter og påbud, der onsdag blev indført for at stoppe spredningen af coronavirus.

- Det var nærmest chokerende. Det var et regulært tæppebombardement af aflysninger, vi her blev ramt af. Jeg har da aldrig nogensinde været ude for noget lignende. Det har godt nok ikke været sjovt, lyder det fra en lettere rystet Lasse Lindberg, der står for Lindberg Dining.

Konsekvensen af de mange aflysninger og coronavirusdekretet generelt bliver, at kroen lukker ned for restaurant og selskaber i 14 dage, og det kommer til at have seriøse konsekvenser på bundlinjen.

- Det er klart, at det her kommer til at koste os mange penge. Vi mister en masse omsætning, og det betyder så også, at vi må sende flere af vores folk, heriblandt nogle kokke, hjem på ferie, da der ikke er nok arbejde til at beskæftige hele flokken den næste tid, forklarer Lasse Nielsen.

Annonce

Flot respons på take-away

Helt ude af billedet er Lindberg Dining dog ikke, for man vil køre videre med et mad-ud-af-huset koncept, hvor borgerne fra dag til dag kan orientere sig på Lindberg Dinings Facebookside og hjemmeside om dagens menu, der ifølge Lasse Lindberg kan købes til en rigtig skarp pris.

- Man kan bestille fra dag til dag. Ring blot ned på kroen, så klarer vi resten. Og jeg håber rigtig meget på stor opbakning til det her koncept de næste 14 dages tid. Det er vigtigt for os, at vi kan holde lidt gang i hjulene. Nu er vi lige kommet så godt i gang med restauranten, selskaberne, events og fester, så det her er godt nok noget af et setback, konstaterer Lasse Lindberg.

Han kan efter tre dage under de nye forhold konstatere, at byen har taget Lindberg Dinings nye setup til sig på fineste vis.

- Opbakningen til kroens take-away menuer har været rigtig fin. Torsdag røg der 100 menuer ud over disken og fredag var det tal mere end fordoblet til hele 254. Lørdag blev der udsolgt med 200 wienerschnitzelmenuer, så det betød, at jeg grundet stor efterspørgsel var nødt til at supplere med 67 rib-eye menuer, fortæller Lasse Lindberg, der på den konto har fået farven tilobage i kinderne igen efter en meget hård torsdag i sidste uge.

- Det er bare så dejligt, at folk bakker så flot op om os på trods af de vanskelige vilkår, vi har lige nu. Det er vi vildt glade for, og det giver da også anledning til både håb og en vis optimisme, konstaterer Lasse Lindberg.

Han kan efter de første fire dage med nedlukning af restaurant og selskaber nu bedre overskue situationen og de økonomiske konsekvenser af de mange afslysninger, selvom det har gjort ondt at skulle sende to trediedele af personalet hjem på ferie.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Vejle

Rødkilde-student tog til USA for at forske i kræft - nu er han havnet midt i corona-orkanen

Annonce